orphaned
Ar buti nekaltai(am) yra geda? Ar siais laikais laikomi zmones keistais,kurie prarado nekaltybe 21?
Mergai tai privalumas…
Nėra ko nerimauti.Nekaltybė visada išgydoma. ~
Kokia cia gali buti geda? Anaiptol, tai privalumas(kaip jau kazkas sake) - merginai… O vaikinui irgi nemanau, kad turetu buti geda…
tau geda,man ne
taj to zmogaus rejkalas;pp~~
…nu nzn manau kad jokia cia geda
tiksliau cia beda
aisku, kad nea… o gal pvz. pernelyg kaltam buti geda?
…ash taip nemanau
kiekvieno asmeninis reikalas. tik nera cia ko gedytis.
nera cia tikrai ko gedytis. ateis laikasir…
įdomus klausimas,tikrai nemanau,kad gėda. kiekvienas žmogus apsisprendžia,čia jau jo asmeninis reikalas.
Na nemanau kad geda… Kiekvieno asmeninis reikalas kada jis praranda nekaltybe… o jei zmogus nori nekaltybe prarasti tik su tikra meile arba tik po vestuviiu…
tai joreikalas ir saunu kad jis laikosi savo isitikinimu…
Man negėda
kai tik cia reikia tuom didziuotis.ne kiekwienas zmogelis siais laikais gali tuo pasigirti .labai sorry,jei ka nors izeidziau
as manau, kad buti nekaltam nera geda. ner cia ko su belekuo susideti! geriau prarasti nekaltyte su savo isrinktuoju ir per pirma vestuviu nakty
em…nu ka as zinau… nekaltybe saugoti iki pencijinio amzeus… na truputi keista. bet ka padarysi ce tik mano nuomone asmenine
nemanau vienodai V ir M tik baisiai nepatogu siais laikais,ypackai merginos nebevertina sovietinio ir dinozaurinio seneliu sexo,kai senis tik padaro savo ir viskas,o ziopla merga lovoje irgi atima puse noro.
Mergina turi didziuotis, jei dar iki siol yra nekalta… o vaikinu sis dalykas siaip neaktualus