Orkaitej kepti koldunai
ko jie tokie prasiskleide?
nes tokiu budu sulipdyti, nukopijuoti pagal Manti koldunus, nors ir jie buna labai skirtingi tiny.cc/kcdik
skaniai tu cia
gal ir nieko,bet man koldunai labiau virti patinka,nes kepti perdaug “sunkus”
aha, keptu visai kitoks skonis, tikrai sunkesni; o aliejuj virti daaaar sunkesni. Bet as koldunus megstu bet kokiam pavidale, tad turbut nuo nuotaikos priklauso ar verdi ar kepi. diudia
beje, sie koldunai orkaitej buna sultiniu ir sviestu uzpilti, tai beveik kaip ir isvire , tik virsus apskrudes
galima recepta lt kalba?
tokius reikia kepti per Sv.Valentino diena,forma labai jau kai ka primena
o man rodos, MAXIMOS akcija koldunam daro savo poveiki
Koldunu teslai: 500 g miltu nepilnas puodelis vandens (~3/4) 1 kiausinis saukstelis druskos saukstas cukraus Idarui: 500 g kiaulienos (arba bet kokio) farso 1 svogunas kelios cesnako skilteles druska, pipirai, kiti megstami prieskoniai 100 g sviesto ~puodelis vistienos (ar bet kokio) sultinio Is teslos produktu suminkyti koldunu tesla. Farsui svoguna smulkiai supjaustyti ir sudeti i mesa, itraiskyti cesnaka ir sudeti prieskonius, gerai viska sumaisyti. Iskocioti tesla ir supjaustyti kvadrateliais. I viduri deti sauksteli farso, lenkti pusiau ir uzspausti tik kampucius. Kepimo skarda istepti sviestu, sudeti koldunus ir uzpilti 100 g tirpinto sviesto. Kepti orkaitej apie 15 minuciu, 180 laipsniu temperaturoj. Tuomet uzpilti sultiniu iki kol beveik apsems koldunus ir dar kepti 15-20 minuciu. Jei kas neaisku, klauskit, nes nebutinai aiskiai as cia viska parasiau edwinakis
, cia pries meiles diena tokie vaizdai galvoj lankos?
Romka, gryniausias sutapimas cia
seniai valgyti sitie koldunai jau; siandien, berusiuojant nuotraukas, kompiutery aptikau visai netycia ir sugalvojau pasidalint
Kaldunai bilia kaip parusoti yra
as tai koldunu receptuka pasakysiu: Kol verdam koldunus istirpiname lieksteje sultinio biski,tada ant virsaus gera sauksta margarino ar sviesto. Isvirus koldunams jos nusunkiame nepilnai,nes nedidelia skyscio dali pilame i liekste,tikek kad sudetus koldunus apsemtu. Po viso to daug pipiru ir saukstas gretines,ismaisom ir vualia
avietės> aciu, manau uzteks aiskumo, kai bus laiko reiks pasidaryti nes cia tai lb skaniai atrodo
Kažkokie susijaudinę koldūnai
mm,kaip skaniai atrodo!