ORE :)

ORE :slight_smile:

cia tu? kazkaip panasu y pliumpy Nekaltas

Pas raimiu tokia striuke Cha cha

na jau na as cia Cha cha si savaitgali kartu su Vaida dejom dzhiazo

o pleeee Apakęsextremalumas totalus Šypsena va ko tik nesigriebia zmones kai nevaziuoja moto Nekaltasp.s. pasakok kiek kainuoja tas kaifas Nekaltas nors man tai butu pilnos kelnes baimes Baisu Pavargęs

150 lt

niekados neshokite su tuo apvaliu desantininku parasiutu, nes va sitame yra tikrais kaifas Niam niam

Jordi! Pociunuose ar kur? ne ne su dubu (apvalus) neshokit, imkit butinai sparna (va toks kaip foto). cia aisq studentinis sparnas kokiu 220 pedu, bet valdymas tai pz. toks kaifas kad ajna na. Kita karta jordi brukstelk i foruma jei vaziuosi, bo ash niekaip neprisiruosiu vel pashokinet. p.s. kas nori realaus extremo 400 lt ir du instruktoriai prilaikydami is shonu nuleis jus is keletos km zemyn, paskuj istrauks meduza ir likusi atstuma galesit pasklandyti su kupolu virsh galvos. realiai visas kaifas yra laisvam kritime, o paskuj siaip… bezdejimas kaip su autobusu, tik kad peizazai labai grazus Cha cha

“bezdejimas kaip su autobusu” Juokiasiman tai paranojishka nepasitikejimo baime situo medziagos gumulu kuprinej Nekaltas

aha, kaip pirstu i dangu, vasaros gale duosiu zinoti, zadam i 3 km kilt Niam niam

Jordi, kokiam skydivingo klube shokinejot? ash siaip Pociunus labai megstu (Kauno skydiveriu klubas) netoli alytaus aerouostas. nemuno kilpa is virshaus dievishka. ir ankschiau pas juos buvo Elke (normalus dvipropelerinis lektuvas), o ne antonai (AN-2, liaudishkai kukuruznikas) kaip kituose klubuose. tiesa kaip dabar pas juos ten nzn, gal dar yra elke, o gal ne. skirtumas tas kad antonas kelia max i 3 km, elke i 4 km.

Streetai, nebijok. “studentams” parashiutus pakuoja iprastai most advanced skydaiveris ant pakavimo. pvz pociunuose pakuoja vyrukas, kuris per savo kelis tukstancius shuoliu ne karto nedare “atsikabinimo” (cut off), cia anas daromas kai parashiutas neisisikleidzia, tam kad zapaske iskleisti reikia atsikabinima daryt. vnzo viskas normaliai, viskas safe, ir labai vezha. Šypsena

ei, ir mane prigribkit… noretusi pakartot.

visada norejau sokt, bet man, kaip zmogui, kuriam nutinka kas nors, ko kitiems nenutinka, nelabai norisi Cha cha

Jeje as irgi su sparnu vajzdu dejes esu Laimingas liux. Klausyk Jordi jei varysi ant 3km butinai man pranesk - turesi kompanjona Laimingas

super foto !!! Gerai Flirtas

Jo, Pociunai, ble… Turejau trumpa instruktazha, paskui gavau duba, priesh paskutini patikrinima paaishkejo, kad broliui skirtas parashiutas cherovai sudetas (ranca atidaranti viela ne pro ta puse ikishta), paskui kadangi laukti ramaus oro atsibodo, tai susodino i AN-2, pakele ir ishmete ant 13-14 m/s vejo. Visus cainikus ishneshiojo ka kur, as iskridau i kazhkokiu dirbtuviu antra aukshta. Koja (sheivikaulis, blauzdikaulis) buvo sustumta ties ciurna i skeveldras ir kabejo ant skuros… Paskui to ble.d “instruktoriaus” pasisakymai, kad “taip, tai buvo mano klaida” nx man buvo reikalingi, nes maciau kaip nubego su kitais cainikais shampano kilnoti. Parashiutai yra liux, reikalus gadina visokie diletantai Blogai ir atsakomybes nepakanklamumas, kaip ir visur kitur.

Juodasz, su apvaliais tais varet? tai su jais ir yra pavojingiausia

OhO Laimingas

2 Jordis’ : yep. Tipo pusiau valdomas penktas dubas su kokiais 278% panaudoto resurso… Liūdnas Bet tai vyko metais Kristaus 1998…