Optinis tinklas Klaipedoje

Optinis tinklas Klaipedoje

telelanas.lt gal kas isbandet sita interneta? kokie realus greiciai? ar stabilus ar luzineja? ar turi ftp?

bet juk MB papildomi apmokestinami. Siaubas! O kainos šiaip jau nėra mažos.

nu yra planu kur neribojami MB,kainos man ir nemazos pasirode palyginus su skynet

tai nieks nzn?

cia tik akiu dumimas… pas mane skynet tipo giriasi optiniu tinklu nu cia optine nebent magistrale eina kokia o po namus visur eina tinklo kabelis paprastas greitis irgi nieko gero mano planas 128 realiai tokio tikrai nera… didelis privalumas tai didelis tinklas ir dauk vidiniu ftp bet deja pacio vidinio tinklo greitis yra ribojamas iki 1000kb/s tai *pimp…* ant tos optikos tada pas drauga tinkle greitis 6000kb/s kenciu nes nieko geriau rajone nera uz panasia kaina…

Draugas turi ta telelana, siaip saitus varto labai gerai, na bet kaip ir visuose tinkluose buna dienu, bet inetas siaip geras stabilus, is ftp siuncia ne maziau 800KB/s ir pas juos tikrai optika eina, tik i kambari jie veda stora ftp laida kiek maciau. Pats rinkciausi telelana, jeigu netureciau savo tinklo.

tai turi koki vietini? kaip del IP vidiniai? isoriniai? nieko neradau apie tai ju puslapyje

anksciau vidiniai buvo, dabar jau isorinius dalina.

nu ir kas cia per optika jei vidinis greitis 800kb/s Juokiasi

kokios kainos?

del skynet tai jo. bent jau name tai paprasti kabeliai isvedzioti. bet uztenka visgi ir paprasti siekia iki 100 Mbit/s

Stulpas, tau kaip siauro mastymo zmogui pasakysiu, 800Kb/s yra minimum ir tiek yra todel, kad neuzkimstu tinklo srauto, nes per paprasta utp kabeli tu gali taip pat siustis 800Kb/s bet kitas jau is to pacio kompo nepasisius tokiu paciu greiciu. Tad mastyk, jei sugebi. ERROR, kainos nuo 36lt placiau ju puslapyje yra parasyta… del ivedimo ten irgi galima tartis.

kodel nepasius? nejaugi ethernet greitis iki 800kb/s sumazejo vietoj 100mb/s? idomiai tu cia. juk is hdd skaitymo greitis yra apie 20-40MB/s, o tuos 100mb/s pavertus MB realiai gautusi tik apie 10-15MB tai kad nzn is kur tu tuos 800kb/s istraukei Nekaltas

paskambinau ir pasake,kad IP koki nori toki duoda …vidini ar isorini ir be jokio papildomo mokescio

o apie siaura mastyma tu man maziausiai aiskink as apie tavo smegeneliu darba nesneku… o del greiciu kokio xrieno girtis firmom optika kai tokius bespredelus daro pas draugus per paprastus kabelius eina 6000kb/s

per paprasta utp kabeli? Nejuokauk taip ziauriai.