oporatc

oporatc

paliubomu i omega tokias faras sukisciau Girtas

Tai jau sukišai Cha cha,o nuo ko “paėmei” ???,gal nuo kokio MATIZ Nekaltas Juokiasi

Džo kodėl traškių nebeįdedi? NekaltasOmegos geriau valin? Šypsena

opelis niekad nebus OPORATC… Mirkt Liežuvis

cia australiska omega lochai… cia ne zopa… buna dar tokie ir coupe kebulu karoc ka jus suprantat… Liežuvis

■■■■■■ tu esi rafix… lochu ■■■■■■… atrodo tu juokaudavai bet dabar suprantu kad ne… zinai kas yra GM? tai va tai irgi opelis… ir pontiac GTO irgi opelis ta pati omega tik dvieju duru Liežuvis

va tie kur koopai buna tai isvis 5.7 litra…

pasla nx… Mirkt ka nori pasakyt kad opelis yra dachija zjbs?? atsipeikek man net kalbos dovana atima kai pasako kad opelis oporatc, bl jei jau jie iki 2000 metu nesugebejo skardos geros paimt, tai as nekalbu tada apie visas kitas masinos sudedamasias dalis… Mirkt bl sakyciau kad rytu vokieciuose ta opeli lipdytu tai ten dar biski atsilikes krastas, bet kur tau… Bl is 5 gamintoju salyje visi 4 supranta kas yra kas, tik vienas gamintojas niekaip nedasikapsto iki tiesos… Apakęs ka tai reiskia?? poor car for poor people… ir opelis niekad nevez… Mirkt ir kur zmones ziuri…

nuo 2000? nieko nemaisai? nhuo 1996sugebejo… pazek i savo japonu skardas ir plasmases… kam kam bet ne tau sneket Mirktas nespjaunu nei i viena marke… galeciau net isvardint favoritus kurios pasimciau jei tureciau placia pinigine… o tu blia opelis opelis kaip mazas vaikas… skardos dar ne viskas sirdis yra viskas Mirkt marketingo skyriaus klaida bet vistiek bus tokiu lochu klurie visada varys varys… o paskui patis ivaldis kokia 1.9biturbo dizeline vectra su 211ag ir 7litrais vidutinem kuro sanaudom Cha cha

ziani pasikartosiu kodel gi necinkuoja opeliu… o gi todel kad nieks nebepirktu audzi… ten yra kartelinis susitarimas pasvisus tuos 5gamintojus Mirkt nes poor car for poor people gali pradeti valdyti pasauli Cha cha

nu nepasakycew kad si mega yra for poor people Nekaltas

tebunie fot poor…

dzo ko tu pariniesi del to rafix as kiek pastebejau jis ant visu auto varo kokios auto foto beydetum…

Blia o kaip tau atrodo as spjaudau nx ant visu ir tik prisiekiu istikimybe japonam?? japonai geri yra tik mitsiai, subaru ir toyota… toliau… siauraakiu klaidos, tokios kaip nissan ar mazda(kaip bebutu keista pastaroji ateina i doros kelia pagaliau…)… Su kuo dabar as vazineju? TAIP su tuop paciu supistu golfu… tai cia spjaudymas?? cia japonu garbinimas?? Yra masinos visos geros, bet nu sorry… jau tokiu bugu, ir tiek laiko neisprest… Baisu *pimp…*elinis ten ne kartelinis susitarimas, nezinom to nei as nei tu… Mirkt o opelius pagrinde explotuoja ne afrikoj, taip kad cinkuota skarda yra labai labai svarbu… Taip sirdis yra svarbu, vien del jos dabar turiu ta kratala… nes kol kas uz tokia kaina neradau nieko geriau suainancio…Bet jau metu begy, jei labai gerai eisis perduosiu si krataliuka tam kam galbut tai arciau sirdies, o pasiimsiu sau tai kas man yra arciau nei savi marskiniai… beje nespjaunu ir i tai kad galbut, turesiu ir opeli, bet tik tada kai jie ateis i prota… Mirkt

Stulpas >> o tu pastabus… Apakęs Apakęs

ojojoj… nevarau nei ant vieno bet anas ir tas abortu liekanos… zaibys ne? vazineji nes gyvenimas priverte… o gamintojas nekaltas kad kazkoks lietuvis vazineja su second hand car dar paskui 10metu po to kai jau vokietis ja nudrozia… ir paskui vapa nesamone… anas blogai anas *pimp…*ovai audzi ir mitasas divai… prabusk… visos auto turi bugu… man juokingiausia buna varo varo isikande viena dalyka… o paskui paklausi agirdzi ekspertas pasakyk dar pora kokiu bugu… ir kazkodel uzsiciaupia… kuo tau blogi nisan mazda… isvardink pvz kurio nors 92metu modelio po 5bugus… ar iseis? o jei as apie tavo mitsa ar dar koki *pimp…* pavardinciau pvz apie opeli… blia puvekas chu.jekas… r t.t saku gerai puvekas pasakyk dar 3bugu Apakęs ir pi.st tyla… o kodel Nekaltas o todel kad prie vaziuokles negali prikibt nors su kitom palyginus gali buti kietesne… bet kazkodel visai neluzta kaip tu minkstuju su 17traukiu chu.jaukiu… varikliai taip pat… uzvemi blia ir negalvoji ka… specas *****as Cha cha blia atvaziuosim su ralliu ir tave viena karta sunesiosim Cha cha istaisysim klaida kurios padarem jonavoj Kietas

oijjj kaip zajabys, zopeliu fanas atvaziuos ir sunesios mane ot kaip zajabys tai net nemoku apsakyt… Juokiasi Juokiasi vat per sita vieta ir islenda tavo susiktas mastymas ir mentalitetas… atvaziuosiu sunesiosiu istaisysiu klaida ir isvaziuosiu… ot zajabys pasakei tai nors nusisauk… Tai sakyk kas nepatinka/patinka cia nesiotojau, ar nemoki kitaip atsisaudyt be susinesiojimu?? ar jau cia nat tiek i krauja iauge tas zodis sunesiosiu?? nueik pries veidrodi ir parek SUNESIOSIU SUNESIOSIU ir paziurek kaiop debiliskai atrodysi… Tu pasizizurek jau vien i vokieciu apdailos medziagas, i tas su kiriu iskapotas paneles… Apakęs mitsiaus kurejai jau 90 metais numate kad nuo oro permainu pvz susivolios dermantinas ant dureliu ir tam uzkirto kelia, o audi vos ne vos tik siais laikasi susimaste… Apakęs Apakęs o gyvenimas visalaik privercia daryti tai ko labiausiai nekenti… apie aborto liekanas tai jau pats pasakei… as tokiais dalykais nejuokauju… Mirkt beje su mitsium nebuvo jokiu bugu, absoliuciai jokiu…per 4 metus exploatacijos, jokiu… Mirkt o audi ne duok Dieve negarbinu… Mirkt

Rafix, nepyk bet tu nusišneki. Ką nežinai kad visas Pnv kraštas sunešiotojai? GeraiP.S. savaitgaliais ir švenčių dienomis aš irgi puseu Ežis Cha cha

0.rafix blia tu idomus… tu ka sipsenu nematai … supranti man taip px ant taves taip px kad tu cia rek nerekias varyk ant ko nori man taip px kad tu neisivaizduoji… o tave panervuoti yra mano darbas pupiau Apkabinimas