Opi problema su kompu

Opi problema su kompu

Sveiki. Nusipirkau nauja PC, susirinkau, susiskaidziau harda. Hardas skaidesi sunkiai: formatuojant pvz. C diska smigdavo. Bet is kelinto karto suformatavau. Instaliavau win xp ir kt. programas. Problema ta - kad restartinant PC win uzsikrauna, o kai padarau shut down ir vel ijungiu PC, win nesikrauna, raso “disk boot failure, insert…”. Gal galit padeti? Garantija turiu visom dalim. HDD - Seagate, 120 GB. Aciu uz atsakymus!

Matyt kokius trumpiklius blogai sukaišiojai.

pirmoj eilėj neaišku su kuom formatavai,įtariu kad suformatuota nekorektiškai. kokiom proporcijom skaldei.aplamai kokia geležis .

Formatinau su fdisk. Proporcijos : C diskas - 20 GB D diskas - 50 GB E diskas - 50 GB Gelezis : Abit KV8-Pro AMD Athlon64 3000+ 512MB DDR400 Seagate 120 GB /7200 Sapphire R9600 PRO 256MB plzzz help !!! Kadaryti mano atveju. Gal bandyti is naujo istrinti particijas ir daryti su Magic Partition?

o dabar tvarkingai nuvarai į gamintojo saitą ,iš ten parsisiunti jo firminį softą ir suformatuoji viską tvarkingai,t.y. viskas iš pradžių.gali netgi paleisti low level format.tik ilgai formatuoti nereikia, kokius 20MB,kad ištrinti MBR.o tada formatuoji diską.pamatysi kad niekas nelūžinėja.

ta prasme suformatuoti visus diskus ir netrinti particiju. o dabar kuri pasirinkti is siu : seagate.com/support/disc/utils.html

pirmiausiai: paziurek biose is ko nurodyta krautis. First boot device statyk Hdd0 sekanti daryk pvz cd-rom arba flopika. kaip nori. Dar vienas dalykas - paziurek kaip ant hardo jumperiai stowi. As tai dazniausiai visiskai isimu

Viskas isbandyta, bet deja… Reikes pabandyti WESO pasiulyta buda is gamintijo www parsisiusti softa. DAr parasysiu kaip man sekesi, bet jei vistiek tas pats bus tai as cia turiu itarima kad blogas HDD bus Liūdnas ka darysi reikes neshti i garantini.

majorgeeks.com/download2858.html man atrodo tai tau.dabar jau namuose uf.

Aciu WESO uz patarima ir linka Šypsena tai buvo i nauda ir viskas susitvarke Šypsena Problema isspresta Alus Kietas Girtas

Siaip ir su fdisku viska tvarkinga galima suformatuoti…