opel vectra
tikrai taip pats vazhineju dabar su vektra 98m ir rudziu sheip nesimato o cinkuotu kebulu jos pradetos gaminti nuo Opel vektra B T.y. nuo 96m.
ir tikrai ne nuo 98m!!!
O jei gera nusipirksi, priziuresi, tai ir desimt metu istrauksi (kaip mano tevas su oksana)
pirk ir negalvok juk nevazinesi su ja 10 metu
Kazkur skaiciau, kad vectros nuo 93 metu(naujesnis modelis) jau su apsauga nuo rudziu. Na ir siaip paziurejus, jos nesupuvusios buna.
seip nera ta vektra bloga masina bet jei as imciau tai tik 16V . bet tik su dujom tas variklis nelabai draugauja. o seip vektros eksplotacija nebrangi ir vaziuoja neblogai bet tik nepirk su ketureis varomais nes tada tai sakes.
negi niekas nezinot ar miret visi?
as kazka esu girdejes kad lyg ir nuo 93 laidos jos ajna cinkuotos?kiek tiesos yra tame?
ir kokia jusu nuomone apie vectras?galvoju ivaldyt kokia 93 metu
Ne nuo98 o nuo
96 vektra B eina.Viena tokia turejau,tai rudziu nerasta.
nu cia sudetingas klausimas nes GM teige kad nuo 89 jos ejo cinkuotos bet rudyja taip pat kaip ir askona nors ta vectra ir yra ascona nebent ta nuo 1998 pasikeite gal tos ir nepus
noreciau suzinoti nuo kelintu metu buvo pradetos leisti cinkuotos opel vectra
O kaip atskirti kuri vectra yra B, o kuri ne? Nes aš pats galvoju pirkti opel vectra 96 m. arba kazka iš Hondos. Idomu butu suzinot kaip patikrint ar jau cinkuota eina.
Taip pat gal kas zino nuo kada Honda pradejo cinkuoti savo bolidus.
Dekui.
Imk Honda Preliuda
kreipkis siuo klausimu pas Robke18, tas tai profas, ypac ant vectru!
Apie vectras nieko blogo apart rudyjimo neteko nugirst. O be to jei priziuresi ir mylesi ja tai ir rudys nepuls
B vectra yra ta pas kuria veidrodeliai is kebulo iseina o A ta sena kur eina nuo 88m atrodo
Na Vectros A ir Vectros B tikrai nesumaisysi
Na man ta vectra visai nieko, nuotraukoj maciau ir kazkoks kompas pas ja yra? Gal kas turit ir vazinejat su ja? Kokios kuro sanaudos ir koks variklis geriau?
Internete buvau kazkur ilindes tai ten 2.0 litru motoras maziau ryja nei 1.8 litro. Ar taip yra istikruju? Idomu suzinoti nes ketinu pirkti, tai norisi viska zinoti.
Dekui.
pirmos vektros dalinai cinkuotos (necinkuotas galas), o pilnai cinkuotos nuo 1993m.