opa
laikinam
grazu
Labas rytas visiems, Graži, bet klipas tai ne koks, viskas taip dirbtina ir saldu atrodo, lyg Pūko TV žiūrėčiau.
Šiaip px, nx zaibca, bet nuo 2:30 tanciorų judesiukai neatšlifuoti tai ir matos tas dirbtinums
fashist na tanke.
Kad nebūtu saldu, reikia daržinėj filmuoti ir su druska apiberti. Skirta Edui
cabriolet ar koks tu ten, kam komentarą trini? a? Kaip man atrodo taip ir parašiau. Va pvz. kas man neatrodo taip labai dirbtina ir labai patinka —> youtube.com/watch?v=22m0HlRcRFI&feature=related Pažiūrėkit visa gal patiks.
drOugui vestuvini filmuka padare ala Transporter
televizoriui vapse lempos perdege. fu bled.
naktilbedas, Geras filmas pažiūrėk. Visi Kitano filmai geri.
nu nx pas tave kazkokios keistos vertybes- dzeimsas bondas sukryzmintas su sikt norrisu ir pagimdytas krokodilo dandzio. toks kur pats sau apendicita su medziokliniu peiliu issioperuotu, vo tas televizoriui etalonas.
naktibledas, Kam kalbi jeigu net nepažįsti manęs? Viską sprendi iš mano keliamų foto?
Tu gal koks psichologas? Nors kažkada sakei, kad esi neblogas psichologas, matyt tavo tiesa. Kas dėl 007, tai man patinka Fleming’o knygas skaityti, ir pažiūrėti kine naujuosius kinus apie 007. Kas dėl šitų “baisybių” tai tiesiog patinka Takeshi Kitano režisūra ir vaidyba, visi jo filmai vienaip ar kitaip geri, ir ne visi jie tokie baisūs kaip šis, bet kai kuriuose holivudo filmuose dar ne tiek to smurto yra ir prievartos.
Zinok Eduk jau nepamenu kada koki hoooolivudini filmuka ziurejau. filmai hiernia, kam tau perimt kazkieno vizija, kaip jis tai suvoke? o galbut viskas yra neteisingai suprasta? gal herojus visiskai ne del to taip elgesi, tai yra tiesiog rezisieriaus klaidingai susidarytas ispudis? is kur jis zino, kokius isgyvenimus tuo metu patyre pagr. veikejas? knygos rulez.
nu grazu grazu
turciai
as apie pagrindini vaizdeli
kazin, kuom butu viskas pasibaige, jei bichas butu su slyva privaziaves, o ne su x6