one

one

man siandien normaliai papilde.

siusk is banga.lt

kazka girdejau, kad one.lt shust pradejo, lygtais uzsirisht zhada, nezinau ar tiesa Nekaltas gaila butu jei uzsiristu Žliumbia

Kiek as zinau one.lt nr. yra 1322.(Dar siandien parsisiunciau)

Juokiasi
Juokiasi
Juokiasi
Juokiasi
Juokiasi
Juokiasi
Juokiasi
Juokiasi

man one.lt jau senokai nebepatinka, bet maniau, kad galima pasitiketi. pasirodo, ir jie nesamones daroNustebęs

O as galvojau, kad man vienai is Extros nepapildoLiūdnas Irgi nusiunciau laiska, bet kur ten atsakys. Vadinasi, Su Extra problemos???

Kaip visada On’as streikuoja…

o

o

o

Kai tik one nutrauke nemokamu sms siuntima tai ir pradejau jais nebepasitiket, yra ir geresniu saitu nei ju Ignoruoju

Tai jau tikrai, net tokios paprastos paslaugos negali teiktiApakęs
Bet tik dabar atradau idomu dalyka, gal dar nematei

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/173995.226-=(97018931

tai dar pigiau iseina, ir irgi i visus tinklus, tik paprsato tel. reikia buti neatsijungus.

OT: atsiprasau uz OT, bet tiek paneliu pasireiskimu vienoje temoje dar nemaciau.Dekui uz dalyvavima, musu klubui Jusu truksta Taurė Alus…teskit toliau Cha cha

Sita paslauga EXTRA vartotojams yra neteikiama. Ir jokia tai nediskriminacija ir ne streikas. Tiesiog tokia yra sutartis tarp Omnio-One.lt

Domas tik ant pirstu skaiciuot temoka, o tris desines rankos pirstus suo nukando Laimingas

TaipPigiau ir patikimiau!

Juokiasi

Sutartis sudaroma tarp Omnitel - One.lt. Viskas atrodo mazdaug taip: ateina one.lt ir sako omniteliui;

• Duok man trumpa numeri 1327 kad tavo ABONENTAI galetu per ji siusti mums tam tikro tarifo ir formato zinutes, o mes jiems uz tai duosim po 10 nemokamu SMS.
    Omnitelis sako:
  • ok, pasirasom sutarti, jus mums mokekit N litu, ir turesiti sawo numeri.
    Cia aisku viskas viskas dramatizuota, bet esme lieka tokia pati. Kaip matai one.lt pasake "…ABONENTAI…". Reiskia jie nenori Extrininku. Kadangi viskas yra mokama, manau yra papildomas mokestis uz tai kad ir extra tai galetu daryti. Cia jau yra kainodarai, kastai, ir t.t. Anyway, galuteiniame rezultate viskas yra taip,kaip nori one.lt. Omnis sutinka su viskuo, ko praso klientas, kai uz tai yra mokama nustatytais tarifais.
    Tokios sutartys nera vieskai publikuojamos, nes ten yra nemazai konfidencialios informacijos. Omnitel apie tai neprivalo skelbti savo puslapiuose, nes tai NE JU, o ONE.LT paslauga. Sios paslaugos reklama yra suinteresuoti One.lt, nes jie uz tai gauna litus. Todel butent jie ir turi reklamuoti ir reklamuoja tai sawo psulapyje. Vienas minusas - jie nepaminejo, kad paslauga negali naudotis EXTRiukaj. Taciau ir nepaminejo kad gali.