one.lt mirsta?
sveiki,
ar cia tik man vienam ar visiems one.lt pradejo luzineti per daug daznai? girdejau kad greitu metu dar sumazins nemokamu sms per diena, paskui isvis uzdarys Tai kam tada isvis reikalingas tas one.lt? ar cia tie luzinejimai dazni del mano internet providerio kaltes?
pasidalinkit patirtim
scorps
pas mane viskas akey yra… cia gal tik pas tawe…
pas mane ir kas pus metu luzineja tai as sitrinu visa m-pasta ir panasiai, viska pasavrinu, padejo !!! bent jau man…
Viskas normaliai su One.lt
Jie nemokamu paslaugau tiekimo atsisakys kazkada, bet palaipsniui. Is pradziu nuleis iki 3 nemokamu, po to - apmokestins. Jiems nemokami SMS’ai nera pagrindine produkcija, tik priedas. Visos pajamos kaip ir reikia tiketis - melodijojos ir logo.
Pas mane ir kolkas ciki
Na nezinau! As ten nieko nevalau ir jokiu problemu! Pas mane vien issiustu SMSu jau 920 atmintyje…ir nieko! Tik viena problemele-nebeleidzia i uzsienio salis siusti! Taip gerai budavo i draugeliam parasinet,o dabar
Kam jiems didesni basliu moket siunciant i uzsieni tavo free zinutes? juk zinai, kad brangs i uzsieni siunciamos zinutes…
gaila tai ish kur dabar reikes sms nasharom siust???
Ash irgi kazhkur skaichiau, kad zhada apmokestint sms`us. o pajamos jiems ne tik ish logo ir melo, bet ir ish reklamos.
O del luzhinejimo, tai buna kartais tokie bajeriai, bet vel atsistato. Mpashto kol kas dar neteko trinti lauk. Gaila butu…
Pas mane irgi viskas O.K. Gal pas tave linija ineto leta? Kol kas jo tikrai niekas nesirengia uzradyti
Man ir luzineja, atsistato, bet jauciu padarys mokama…
BiteS rašė:
Man ir luzineja, atsistato, bet jauciu padarys mokama…
Tikekis nuojauta apgauna
Pas mane su one.lt viskas ok. O kas per nesamones kad tipo sumazins nemokamu zinuciu kieki???
O GAL.MAN TAI IRGI PASIRODE.
Wiskas bus gerai pamatysite
niekas nemirshta, tiesiog one.lt upgreidina serva ar softo versija
kad apdegtu ? ju neapsimoka chromint…