old school 4


old school 4

Tamstele, marš taisyklių skaityt. Ir nebekelk to š…

Neina istrint vienos nuotraukos, o jei ne tas 3ju limitas, tai kokia dar taisykle pazeidziau nelabai matau

kaimo turizmo fotkes Cha cha

Tai kokiems velniams kelt nnuotraukas, kad vėliau trint? Ir nelabai suprantu, ką norėjai šitais snapshot’ais parodyt?

Na to punkto apie tris nuotraukas is pradziu nepastebejau. O ka norejau parodyt, hmm na cia reiketu pasvarstyti is kokios perspektyvos tu nori to atsakymo. gal tuomet, kad man butu aishq, galetum pasakyt ka tu nori pasakyti tarkim savo idedamomis nuotraukomis?

medis, šuo, šuo, katinas. ir? buitinės foto, tokias visi gali padaryt, o tu parodyk kažką įdomesnio, kas bent kiek akį patrauktų.

piktas dede Galileo Cha cha

Tai tu nori pasakyti, kad tai ka tu dedi patraukia aki, o tai ka as dedu nepatraukia? Cha cha Ar tavo manymu nuotrauka butina filtrais ir tt apdoroti kad ji jau butu “idomi”? Gal kitam idomu tai kas naturalu, pvz senas klevas su styranciomis nudziuvusiomis sakomis prie apgriuvusios tvoros, suo prirakintas grandine prie budos su skardiniu stogu foto pagautas lojantis ir veliau zaviai besisypsantis Šypsena arba katinas riesta uodega ir astriu zvilgsniu atsargiai zingsniuojantis zalioje kiaulpieniu pievoje. gal kitam tokie dalykai idomus.

Juokiasi Juokiasi JuokiasiGalvoju kodel sita foto kiek komentaru sulauke, o gi tie komentarai idomesni negu foto… beto, kas cia dirba ne savo darba? zmonems aiskinti klubo taisykles turi tik moderatoriai ir ko cia lendat aiskinti?

Prie ko čia mano dedamos nuotraukos? Paprasščiausiai, tai yra butinės nuotraukos, su ne per daugiausiai kokybės, nėra nieko, ko negalėtum rast kitur. Beje, tokie vaizdai yra gražūs… realybėje. O jas pateikt tokias pat gražias nuotraukose reikia mokėt. Šiandien aš pavargęs, ir labai priekabus Velniūkštis

Na as suprantu kad gal pavarges ir priekabus, deja as nemanau kad as neturiu cia teises ideti savo nuotrauku, nes jos tau atrodo neidomios (kadangi “idomumo” ar tai “meniskumo” apibrezimo taisyklese nera ir be abejo negali buti, nes tai subjektyvus dalykai) ir kad, as dedu jas pirma karta. p.s. o del vienos papildomos nuotraukos atsiprasau, suklydau.

Kates myliu. Negi nenori savo gyvuliukų nufotografuot taip, kad būtų gražu ne tik tau pačiai, bet ir kitiems negėda būtų parodyt. Kad jaustųsi, kas yra neabejotinai pagrindinis objektas kadre (dabar jis man ištirpsta n-kartų per dieną matomos žalumos visumoje). Bent jau mintį, nuotaiką perteik. Pritariu ir aš Galileo,- nėra į ką čia žiūrėti.

tokia ir mintis, jei matei per gamtos laidas kaip selina gepardas arba leopardas tarp ilgu savanos zoliu, kuriose jis tarsi isnyksta, suprasi. p.s. as asu “jis”

Bet tas turi jaustis iš nuotraukos, o ne iš papildomų paaiškinimų.

Kai nera noro ka nors pamatyti, nieko ir nepamatysi (ir tik nesakyk, kad tai nera susije su tuo, kad as pirma karta imeciau cia nuotrauku)… daugelio klubo dalyviu pasisakymu dogmatiskumas (cia tik mano nuomone) siek tiek stebina. anyway, labanakt.

“…katinas riesta uodega ir astriu zvilgsniu …” Hahahaha, gal truputi perriebiai pasakyta kaip tokiai neteisingo fokuso fotkei… Jei cia kas ir yra astraus, tai tik tie krienu lapai paciame kadro virsuje. o uodega pas katina visai ir ne riesta.

Įdeda š…ir dar po to į akis m…ža, kad tai mEnas, ko mes nei vienas nesuprantam.