Oktanas

Oktanas

DDT>>
Nesikabinek prie zodziu!!!

Vinipuxas >>>

O idomu i kuria savo kuno dali ir koki rakteli tu ikishi, ir koks ten po to bakas atsidaro?

Aviacinis tikrai prideda traukos…! Kazkada tevas vienam lakunui-megejui padejo nemazai dataliu pagaminti, tai tas atsidekodamas benzo dave… ipyle is backos kokioje seniau buvo laikomas aviacinis (nors tuo kartu sandeliavo A76)… Taigi kad buta aviaciniu priemaisu, tai tikrai jautesi - zigulys eme vystyti didesne trauka nei iprasta…! Zinoma kol kuro bakas istustejo …

Žliumbia

Cha cha

ziawriaj Baisu

Liežuvis

Apakęs

normaliai

Nu, ko pykstat? Juk zmogus isreiskia savo nuomone. Jei kazkam kazkas “kale” arba “grazuole”, tai ju reikalas ir zmogaus vertinimo sistema. Juk nepradesim aiskint ir auklet. O Raimonda siaip manau nick’a pasikeis ir tiek ja tematysit JuokiasiBlogai kai zmones neobjektyvus… Blogai…

Hestija, viskas ok, nesinervink Mirkt

Sheed,tau irgi ji nepatinka? ŠypsenaArtful,tai kas,kad ji ne bangiete,bet mane uzknisa,kai ji ta savo Christina garbina,o ant kitu varo,kaip kaimiete!

na chia ne graziai isejus Cha cha nepastebejo kaij fotkino Cha cha Girtas o seip jos balsas taj jega Cha cha

Fu!! KAKA!!

miniatiurine kale

kur ta durne Raimonda

Mergina dainuoja ir tiek Šypsena Nieko jinai sitoj nuotraukoj nevaidina Mirkt Aisku, nevisada taip buna… Liežuvis

paziurekit i mane kokia as grazi berbe lialialia bjauri ana man!!

Na matai, Hestija pyksta, kad Raimonda TIK apie Christina atsiliepia teigiamai, o kitus negailestingai kritikuoja Šypsena Bet tai koks skirtumas… Manes tai nenervina Liežuvis Mirkt