OKCAHA
Fataliska moteris.
bledziau
ciut neapsivemiau
man tik iskilo klausimas- kusi, jos irgi nusiskuta ir po to nusipiesia, kaip ir antakius?
i FAU ir i Siauliu cientra…boicai pavydetu,o. mane vadintu aCigaveliu
bet bukit atviri, pst tokia jeigu nesmirdz be jokio vargo
****iskai patraukli ana atrodo
bet i draugu baliu atsivest ir pristatyt kaip liubov
Baisi ple…
tai ka cia prisipazint,grazi Oksanka
ble, zjbs kewnė nakčiau, o tu ne tour de france turėtum būti?
Investuota nemazai
Grazi? jei tai skaitoma groziu, kokiam pegase, tai tebunie grazi, jei kam nuo to lengviau.
o siaip tai, mados keiciasi kartais…
jinais cia kartais ne zafyroje sedi ??? p.s. as tai net neuzkalbinciau…is anksto zinau kad su manim net nekalbes…
bronzine, kaip kokia kultūriste…Nesiavrginčiau ir nekalbinčiau Klodai dideli…nebent nuotaikai praskaidrinti po stalu
MAT VAŠU
giulixai>paradoksas…kad ji ir negrazi,bet tau nebutu nei menkiausio sanso su ja bent pasilabint…apsisysiotum greiciau,nei prieitum papizdielint
o nakum pristatinet sarai kaip liubov,kam reiks tas supras ko ja atsivilkai bet nespjauciau i tokia,gal net prie altoriaus nusivesciau nupirkes ukinio muilo kila
Dr, aciu kad pasakei. o del pzdielinimo, tai jauciu tu greiciau nuleistum, nei prieitum, nes tarkim man tai nieko cia traukiancio nera. o ir siaip, sprendziant is to, kaip tave cia, toki kurwu speca papysdavoju, tai tokia dirbtine kekse papysdavot butu juoku reikalas.
ir siaip, ji greiciau pabegtu, nei rimtai tokia plastmase papysdavociau, nes neiskestu patyciu, del isvaizdos. siaip, gal ji nera galbut tokia tuscia, gal net vaiku turi. bet del pinigu taip save bjaurot, tai…