OKCAHA

OKCAHA

Fataliska moteris. Girtas

bledziau Baisus

Apakęs

ciut neapsivemiau Pavargęs

man tik iskilo klausimas- kusi, jos irgi nusiskuta ir po to nusipiesia, kaip ir antakius?

i FAU ir i Siauliu cientra…boicai pavydetu,o. mane vadintu aCigaveliu Apkabinimas

bet bukit atviri, pst tokia jeigu nesmirdz be jokio vargo Gerai Gerai Gerai ****iskai patraukli ana atrodo Gerai Gerai Cha cha bet i draugu baliu atsivest ir pristatyt kaip liubov Apakęs Ne Ne

Baisi ple… Baisus

tai ka cia prisipazint,grazi Oksanka

ble, zjbs kewnė Gerai nakčiau, o tu ne tour de france turėtum būti? Cha cha

Investuota nemazai

Grazi? Juokiasi jei tai skaitoma groziu, kokiam pegase, tai tebunie grazi, jei kam nuo to lengviau. Cha chao siaip tai, mados keiciasi kartais…

jinais cia kartais ne zafyroje sedi ??? Cha chap.s. as tai net neuzkalbinciau…is anksto zinau kad su manim net nekalbes…

bronzine, kaip kokia kultūriste…Nesiavrginčiau ir nekalbinčiau Šypsena Klodai dideli…nebent nuotaikai praskaidrinti po stalu Gerai

MAT VAŠU Apakęs Girtas

giulixai>paradoksas…kad ji ir negrazi,bet tau nebutu nei menkiausio sanso su ja bent pasilabint…apsisysiotum greiciau,nei prieitum papizdielint Juokiasi

o nakum pristatinet sarai kaip liubov,kam reiks tas supras ko ja atsivilkai Cha chabet nespjauciau i tokia,gal net prie altoriaus nusivesciau nupirkes ukinio muilo kila Nekaltas

Dr, aciu kad pasakei. Mirkt o del pzdielinimo, tai jauciu tu greiciau nuleistum, nei prieitum, nes tarkim man tai nieko cia traukiancio nera. o ir siaip, sprendziant is to, kaip tave cia, toki kurwu speca papysdavoju, tai tokia dirbtine kekse papysdavot butu juoku reikalas. Mirkt ir siaip, ji greiciau pabegtu, nei rimtai tokia plastmase papysdavociau, nes neiskestu patyciu, del isvaizdos. siaip, gal ji nera galbut tokia tuscia, gal net vaiku turi. bet del pinigu taip save bjaurot, tai… Nekaltas

Juokiasi