oi

Liūdnasoi

oi tik dabar prisiminiau kad pavoge ne tik mobilu ir pinigus bet juk rankynuke buvo ir mano pasas,blin gal kas zinot ar reik mokieti bauda norint issiimti nauja?ir kiek tai laiko uztruks,ir dar jai esu registrota visai kitus ne klp?rimtai susimasciau

taip, su pavogtu pasu problemų bus daug Taip. Beje, tikiuosi, policiją apie tai jau "įspėjai" Laimingas?

iskart kai tik pavoge

ir tau nepaaiškino kokia paso keitimo sistema?

uz prarasta pasa 50 Lt. bauda + naujas pasas Mirkt

sekmes Šypsena

tai kad mentai lochai ne tik kad nieko nepaaiskino bet net viena is vagiku atpazinau pagal nuotraukas ir nieko nich nieko nepadare niet nesitiki akistatai pakviestLiūdnas

Gali nesinervuoti vis tiek neras Taip

kad neras tai jau cia ir asilui aisku jie net laiku atvaziuoti nesugeba nors komisoriatas randasi vos uz 500 metru o jie po pusvalandzio atvykoLiūdnas

oje…uzjauciu del vagystes

hehe…mane vakar irgi apvoge…vakar dirbau neste degalinej, ir mano ir mano kolegos daiktai buvo apdeti prie operatorines, ir netoli nuo jos buvo konteineris, kurimae knisosi vienas vyriskis. kolega mano dar pro ji praejo ismete cekius i ta konteineri ri atejo aps mane. Ir kameros viska nufilmavo kaip tas bomzas knisosi po ta konteineri, kaip si elto prieina prie musu daiktu, ir kaip juos paemes bega i miskeli. Ir toj nufilmuotoj medziagoj gan aiskiai matosi tas vyras, laikas kada apvoge ir t.t. Buvo atvaziavus policija, bet ji apvaziavo viena ratuka ir viskas… o mano pavogtam rankinuke buvo mobilus, pinigine su netoli 200 lt, asmeniniai dokumentai, raktai nuo namu ir so on! Kaip kolega paskaiciavo nuostoliu apie 500 lt su virsum ir tam mano kolegai apie 200 lt. Tai wat! ir policija nieko padeti, manau ir tikrai nepades…Jei jie net didesniu nusikaltimu nesiaiskina…Tai ir tu manau ju naatgausi, bet yra tikimybe kad tavo pasas bus atnestas i komisariata, nes zmones kai randa atnesa. taigi belieka tiketis!Mirkt

uzjauciu!!!
man yra taip buve: pavoge naujausio modelio mob. (kokio dar Lietuvoj pardavime net nebuvo), 300Lt (tada buvau studente ir tie pinigai turejo buti skirti nuomai), teises, studento pazymejima ir dar rankinuke buvo visokiu sudeliaku. Kaip verkiau tadaŽliumbiaŽliumbia