OHO sms… http://www.one.lt - tavo portalas
" http://www.one.lt - tavo portalas"
Ar gavot sia zinute, vos is juoko nemiriau
turbut niekas neperka is ju tu SMS’u, tai reklama bando daryt
Nu ne, negavom Tavo portalas - tu ir gavai
jauciu kad dar gausi, kantrybes ponai,
Ir kas is to kad gausi??? vistiek sms bus mokami
as irgi negavau, kad tai mano portalas
Negawau
…na as negavau dar tokios zinutes … bet mano manymo One tai padare juoda pravala…nemokamu zinuciu nedadeda taip kad ir ten lankytis beveik nebera ko. O tas ju pasiulymas uz 2 Lt nusipirkti zinuciu isviso grybiskas pasiulymas- viena zinute iseina apie ~20 cnt is mobilaus siuntineju po 15 cn ir vargo nematau.
Raimis11 rašė:
…na as negavau dar tokios zinutes …bet mano manymo One tai padare juoda pravala…nemokamu zinuciu nedadeda taip kad ir ten lankytis beveik nebera ko. O tas ju pasiulymas uz 2 Lt nusipirkti zinuciu isviso grybiskas pasiulymas- viena zinute iseina apie ~20 cnt is mobilaus siuntineju po 15 cn ir vargo nematau.
va uztat dabar kaip one.lt lakioja
Nezinau, kam dabar gali buti reikalingos one.lt paslaugos. Gal tim, kam reikia pasto dezutes…
As ateinu ten paklausyt kaip zymesne melodijas jie perteikia savo metalofonu
one.lt buvo gerai tureti pasto dezute, nes atsiusdavo pranesima apie gauta laiska, bet vakar atsiunte, kad mano nemokamu pranesimu apie el. pasta kiekis isnaudotas, jei nori dar tai pirk uz 1,85. Nesulauksit
kosmaras jau kuo tolyn tuo blogyn uzmirskit i ten kelius ir negadinkit sau nuotaikos
Dar biski ir atsileis manau duos jie tas nemokamas zinutes tai tik laiko klausimas.
as ir negavau. bet pas mane siaip one zinuciu jau nebeprideda. isnaudojau visas kurias buvau sukaupusi ir viskas
tikrai juokinga…
gajdys tas one…isdure ir mane.
jei bangoje butu galima fo free siusti i visus tinklus,one butu visai harahiri
Zeraxs™ rašė:
As ateinu ten paklausyt kaip zymesne melodijas jie perteikia savo metalofonu
jo tai dar viena is priezasciu
O gal kazkada vel bus nemokamos sms
As ir tokios sms negavau,bet va vienintelis geras dalykas apie ateinancius laiskus i e-mail pranesa,kazkada vistiek gaus tas nemokamas sms padaryti,o gal ir ne jei neapsimoka?..