Oficialus senis su gitara rinkimu shtabas

Oficialus senis su gitara rinkimu shtabas

Jus pataikete i oficialu Žvaigždė senio su gitara, plaukais sulaizytais, bet kuris gerai pavaro… Žvaigždė rinkimu shtaba. Dabar taip. Jus visi renkat mane ir busit saugus. Galesit cia saugiai bendraut, nes as JUS saugau !!!… zodziu mano tixlai ir uzdaviniai tapus moderatoriumi butu sekanciai: Pirmai galimybei pasitaikius ishmest is valdzios aurora (senos saskaitos). Beje aurora, pameni toki ganja su tosha? krc ne apie tai kalba. Zodziu pirmas uzdavinys ishspardyt aurorai shikna. Kietas antras dalykas kuri padarysiu tai ivesiu cenzura. Jei kas ant manes prades bartis tai baigsis kaip tam eziukui is tos pasakos apie nykstuka. tai vo. Jei kas ka nores cia pasakyt tai tures pagalvot gerai, kartoju - GERAI. Kietas trecia uz durnas temas ir nejokingas kliauzas pazadu kiekviena susirast asmeniskai ir atp|st, kad batu sniurai atsiristu. Tai padaryt sugebu puikiai, su kanalizacijos dangziu p|siu i dantis ir viskas. Kietas ketvirta as esu pries smurta gatvese. Taip tai gana dazni atvejai pasikartojantys. Norint ishsprest ta problema reikia sheimose jau pradet mokint vaikus nesmurtatut. Zmones smurtauja gatvese, taip, nesinoretu kad to butu. Kietaskas cia dar? zodziu penkta butu kad ivesiu grieztos bet teisingos rankos politika. Bus parashytos naujos taisykles. Joms nusizengus, bus imtasi grieztu sankciju. prizadu shaudysiu kiekviena debila, pirmas prasizengimas - vaziuosit i pataisos stovykla. Antras - nushaunu vietoj. nx Kietaszodziu renkat mane ir pamatysit gyvenima is kitos puses Šypsenanuosirdziai jusu Šypsena grieztas… labai grieztas, bet teisingas senis su gitara peace no war, respecta! Kietas

As uz Jus!!!

Linksmybių klubo nariai ir jo svečiai balsuoja TIK už septimaTūsas Tūsas Tūsas

Pataisymas: nezinantys apie saraso numeri pirma lojanti_kaciu Linksmybių klubo nariai ir jo sveciai balsuoja uz septima Taip

Padorus pilietis paspiria koja lojanti kaciu ir neša atiduoti savo balsą už septimąLiežuvis

zodziu septima ir lojantis kacius bus pirmieji uzbaninti veikejai. Jus gal kales galit nerashinet cia i mano tema? dvi durnes susirinko ir tauskia nesamones nx. Karoce jus kales tylit.

…Kacius, kazkaip sviecias, kad tu nebusi isrinkta Cha cha

Ne !!! Cha cha

septima , Tu ypating a kal e ir durn eJuokiasiDar vienas lyciu neskiriantis atsirado Juokiasi

aurora per daug gera moderatore Liežuviso zmogaus,kuris zada ivest cenzura ir pats raso"atp*zdinti",niekada nesuprasiu Liežuvis

Uz N.r.1 Geraijau Kaledos… Angelasuh…

jojojo naujas konkurentas… Cha cha

Teisi buvau.Pirstu ir per kaldra tamsta darytas. Urodu gimei, tokiu ir nugaisi Cha chaatsliauzei i mano smelio deze so, geriau pasisaugok kad kas nors tau cia uzpakalio nepatvarkytu.

Cha cha Cha cha Cha cha Cha chaVa tai va. grieztai ir paprastai Cha cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi JuokiasiTikras ir linksmas lietuvis balsuos tik Nr. 6

man tas nr 6 kazkaip su negerais dalykais asocijuojasi Cha cha