Oficialus senis su gitara rinkimu shtabas
Jus pataikete i oficialu senio su gitara, plaukais sulaizytais, bet kuris gerai pavaro…
rinkimu shtaba. Dabar taip. Jus visi renkat mane ir busit saugus. Galesit cia saugiai bendraut, nes as JUS saugau
… zodziu mano tixlai ir uzdaviniai tapus moderatoriumi butu sekanciai: Pirmai galimybei pasitaikius ishmest is valdzios aurora (senos saskaitos). Beje aurora, pameni toki ganja su tosha? krc ne apie tai kalba. Zodziu pirmas uzdavinys ishspardyt aurorai shikna.
antras dalykas kuri padarysiu tai ivesiu cenzura. Jei kas ant manes prades bartis tai baigsis kaip tam eziukui is tos pasakos apie nykstuka. tai vo. Jei kas ka nores cia pasakyt tai tures pagalvot gerai, kartoju - GERAI.
trecia uz durnas temas ir nejokingas kliauzas pazadu kiekviena susirast asmeniskai ir atp|st, kad batu sniurai atsiristu. Tai padaryt sugebu puikiai, su kanalizacijos dangziu p|siu i dantis ir viskas.
ketvirta as esu pries smurta gatvese. Taip tai gana dazni atvejai pasikartojantys. Norint ishsprest ta problema reikia sheimose jau pradet mokint vaikus nesmurtatut. Zmones smurtauja gatvese, taip, nesinoretu kad to butu.
kas cia dar? zodziu penkta butu kad ivesiu grieztos bet teisingos rankos politika. Bus parashytos naujos taisykles. Joms nusizengus, bus imtasi grieztu sankciju. prizadu shaudysiu kiekviena debila, pirmas prasizengimas - vaziuosit i pataisos stovykla. Antras - nushaunu vietoj. nx
zodziu renkat mane ir pamatysit gyvenima is kitos puses
nuosirdziai jusu
grieztas… labai grieztas, bet teisingas senis su gitara peace no war, respecta!
As uz Jus!!!
Linksmybių klubo nariai ir jo svečiai balsuoja TIK už septima
Pataisymas: nezinantys apie saraso numeri pirma lojanti_kaciu Linksmybių klubo nariai ir jo sveciai balsuoja uz septima
Padorus pilietis paspiria koja lojanti kaciu ir neša atiduoti savo balsą už septimą
zodziu septima ir lojantis kacius bus pirmieji uzbaninti veikejai. Jus gal kales galit nerashinet cia i mano tema? dvi durnes susirinko ir tauskia nesamones nx. Karoce jus kales tylit.
…Kacius, kazkaip sviecias, kad tu nebusi isrinkta …
Ne
septima , Tu ypating a kal e ir durn eDar vienas lyciu neskiriantis atsirado
aurora per daug gera moderatore o zmogaus,kuris zada ivest cenzura ir pats raso"atp*zdinti",niekada nesuprasiu
Uz N.r.1 jau Kaledos…
uh…
jojojo naujas konkurentas…
Teisi buvau.Pirstu ir per kaldra tamsta darytas. Urodu gimei, tokiu ir nugaisi atsliauzei i mano smelio deze so, geriau pasisaugok kad kas nors tau cia uzpakalio nepatvarkytu.
Va tai va. grieztai ir paprastai
Tikras ir linksmas lietuvis balsuos tik Nr. 6
man tas nr 6 kazkaip su negerais dalykais asocijuojasi