Oficialus įšventinimas
žinotum kiek aš gaunu, suprastum, kad čia tik arbatai
Apgailetina girtis tokiais dalykais. Bent prieda pervestum kokiems nors naslaiciu namams
skirk Rytui 2% , nusipirks Jankūną kitą sezoną…
jie uz tuos 2 procentus greiciau Orelikui alga pakels
Arba vel koki Maradona nusipirks ir Arielkinui alga pakels.
Po tokio algos pakėlimo pagaliau galės sau leisti ne varganą sektorių už krepšio, o centrinę VIP ložę, į kurią tikiuosi ir draugus pakvies
Šarai, kitam sezonui žiūrėsiu, šiam nežinojau ar rasiu laiko išvis ateiti, tai pirkau pigesnį, Kitais metais prie R.K. kur nors pirksiu, kaip ir priklauso būnant moderu Araratai, visi iš bangos gauti pinigai bus skirti labdarai
P.S. Nuimkit kas nafig tuos nereikalingus mygtukus, dar nuspausiu kurį netyčia
Dar galvojau siūlysiu kitam sezonui šalia manęs pirkti abonementą, bet suprantu, kad su tokia smulkme vargu ar besisveikinsi, ką ten kalbėti apie rungtynių stebėjimą šalimais.
Šarai, jei rimtai, yra ten pas jus dar ne abonentų Nenoriu labai jau demonstruotis kaip koks R.K. kur net Rytą iš VIP ložės žiūri
Yra kėdžių ir kur nenupirkti abo, specialiai mes tarpus paliekam vienos vietos, kad koks draugas ateitų, tai ir tu gali prisijungti, jei rungtynės ne sold out, atrasim tau vietą šalia, tuo labiau moderatoriui, tai dar ir pastatysim
turėsiu omeny
kas čia per blectva? oficiali modero šiknon bučiavimo procedūra?
man ab dalyviai dezem brendi,viski veza,o cia tik svyturio pamazgas siulo
dr, yra ten ir neblogo alaus skardomis, bet aš tikriausiai tik vienas jį perku po vieną skardą per grajų Dzux, nuepavydėk
trinu šitą nesąmonę
aš tai galvoju kad tom4s savo pareigų normaliai neatlieka. akivaizdus protegavimas kai kurių narių tuoj užkursiu temą jo pašalinimui.
^ nujaučiu pirmąjį bananą
Nežinau nežinau, ekstra vieta, tik esamiems moderatoriams
Ble, be KROKODILIENOS nicko moderatoriu vardams uztektu tik vienos eilutes, paziurekit patys. Graziau butu, nusibodo ta KROKO, nieko nedaro, o alga gauna