Oficialus įšventinimas

Oficialus įšventinimas

žinotum kiek aš gaunu, suprastum, kad čia tik arbatai Drovus Cha cha

Apgailetina girtis tokiais dalykais. Bent prieda pervestum kokiems nors naslaiciu namams Liūdnas

skirk Rytui 2% , nusipirks Jankūną kitą sezoną…

jie uz tuos 2 procentus greiciau Orelikui alga pakels Nekaltas

Arba vel koki Maradona nusipirks ir Arielkinui alga pakels. Juokiasi

Po tokio algos pakėlimo pagaliau galės sau leisti ne varganą sektorių už krepšio, o centrinę VIP ložę, į kurią tikiuosi ir draugus pakvies Apkabinimas

Šarai, kitam sezonui žiūrėsiu, šiam nežinojau ar rasiu laiko išvis ateiti, tai pirkau pigesnį, Kitais metais prie R.K. kur nors pirksiu, kaip ir priklauso būnant moderu Taip Araratai, visi iš bangos gauti pinigai bus skirti labdarai TaipP.S. Nuimkit kas nafig tuos nereikalingus mygtukus, dar nuspausiu kurį netyčia Cha cha

Dar galvojau siūlysiu kitam sezonui šalia manęs pirkti abonementą, bet suprantu, kad su tokia smulkme vargu ar besisveikinsi, ką ten kalbėti apie rungtynių stebėjimą šalimais. Drovus

Šarai, jei rimtai, yra ten pas jus dar ne abonentų ??? Nenoriu labai jau demonstruotis kaip koks R.K. kur net Rytą iš VIP ložės žiūri Ne

Yra kėdžių ir kur nenupirkti abo, specialiai mes tarpus paliekam vienos vietos, kad koks draugas ateitų, tai ir tu gali prisijungti, jei rungtynės ne sold out, atrasim tau vietą šalia, tuo labiau moderatoriui, tai dar ir Alus pastatysim Cha cha

turėsiu omeny !!!

kas čia per blectva? oficiali modero šiknon bučiavimo procedūra? Cha cha

man ab dalyviai dezem brendi,viski veza,o cia tik svyturio pamazgas siulo Blogai Cha cha

dr, yra ten ir neblogo alaus skardomis, bet aš tikriausiai tik vienas jį perku po vieną skardą per grajų Cha chaDzux, nuepavydėk Špyga

trinu šitą nesąmonę Cha cha

aš tai galvoju kad tom4s savo pareigų normaliai neatlieka. akivaizdus protegavimas kai kurių narių Šypsena tuoj užkursiu temą jo pašalinimui.

^ nujaučiu pirmąjį bananą Apkabinimas

Nežinau nežinau, ekstra vieta, tik esamiems moderatoriams Nekaltas

Ble, be KROKODILIENOS nicko moderatoriu vardams uztektu tik vienos eilutes, paziurekit patys. Graziau butu, nusibodo ta KROKO, nieko nedaro, o alga gauna