Kaip pats ir sakei viskas turi buti savo laiku ir savo vietije Tai yra: esant progai galima uzsidet ir smokinga o kasdienai tinka laisvas drabuziu stilius
Niu, šiaip tai gal labiau patinka paprastas - džinsai, megztukas koks… Bet maniškis tai kasdien (išskyrus savaitgalius, aišku) būna su kostiumu, nes tai į darbą, tai į paskaitas lekioja… Vat.
Priklauso nuo situacijos ir aplinkybiu… Vienam darbe su kostumu, kitam darbe lasvai galiu rengtis. Msiske prie lauzo kitaip, dirbant su vaikais stovykluose dar kitaip… Renguosi kam man patinka Nu ir aisku kad butu grazu ir praktiska
Svarbu, kad vaikinui butu patogu. Zinoma yra vietu, kur pagal etiketa privalomas kostiumas, bet labiausiai nepakenciu, kai vaikinas uzsideda kostiuma ir visa vakara del to niurzga.
kiekviena drabuzi pasirenki pagal sitacija…jei eini i laidotuves-nepamirsk kostiumo, jei i kavine-gerai ir elegantiskos kelnes, jei i sporto kluba-treningai, jei i vakareli- tai neuzmirsk pasipuost ir nesumaisyk sporto sales su oficialiu pasilinxminimu!jeigu sugebesi vietoj ir laiku pasirinkt tinkama drabuzi-tikrai nenukentesi…nes jei busi tinkamai ir gerai apsirenges gali tiketis ir dailiu lyties atstoviu zvilgsniu…sekmes!
hip-hop yra kultura, gyvenimo budas. Senai isaugau is tu amziaus kaip rengtis ypac placios kelnes, dzemperis, ir visokie primbabasai Gatves stilius yra visai nieko, pvz miske prie lauzo, laisvai judi niekas neverzia
[quote]
Lolita` rašė:
sutinku. bet man asmenishkai tokie tipo hip hoperiai nepatinka. tegu dominuoja “laisvas stilius”, bet ne paaugliu
[quote]
auksiniz rašė:
hip-hop yra kultura, gyvenimo budas. Senai isaugau is tu amziaus kaip rengtis ypac placios kelnes, dzemperis, ir visokie primbabasai Gatves stilius yra visai nieko, pvz miske prie lauzo, laisvai judi niekas neverzia
man asmeniskai patinka vaikinai, devintys tokius pasmukusius dzinsus ne tuos kur jau nusmuke bet tokius laisvesnius stilingus (bet ne aptemptus )ir kokius fainus baltinukus ar megztuka zodziu taip simpatiskai atrodancius laisvas ir paprastas stilius