oficialumas vs. paprastumas

oficialumas vs. paprastumas

sveikos panelės Labas

koks vaikinų stilius jus labiau traukia: oficialus (na smokingas, paltas ir t.t.) ar laisvas (džinsai, megztukai, striukės ir t.t)

pats esant progai užsivelku smokinga - kartais sulaukiu komplimentų Girtas
o šiaip tai dominuoja laisvas stilius Laimingas

iš anksto dėkui Šypsena

Kaip pats ir sakei viskas turi buti savo laiku ir savo vietijeMirkt Tai yra: esant progai galima uzsidet ir smokinga o kasdienai tinka laisvas drabuziu stiliusTaip

Niu, šiaip tai gal labiau patinka paprastas - džinsai, megztukas koks… Bet maniškis tai kasdien (išskyrus savaitgalius, aišku) būna su kostiumu, nes tai į darbą, tai į paskaitas lekioja… Vat. Gėlė

kaip man nusibosta i darba su kostiumu vaikscioti… bet ka padarysi, reikia Kietas

o man kaip tik patinka kada koks egzas, oficialus priėmimas vilkėt kostimą - visos tik ir giria kaip šauniai atrodai Šypsena
o ir šiaip jis manes “nesmaugia”

niu viskas tikrai turi buti savo laiku ir savo vietojeŠypsena o vyrai su kostiumais arba smokingais atrodo labai Gerai Cha cha

Nu nors uzmusk neisivaizduoju vaikino ateinancio i pasimatyma su smokingu Apakęs

Priklauso nuo situacijos ir aplinkybiu… Vienam darbe su kostumu, kitam darbe lasvai galiu rengtis. Msiske prie lauzo kitaip, dirbant su vaikais stovykluose dar kitaip… Renguosi kam man patinka Liežuvis Nu ir aisku kad butu grazu ir praktiska Cha cha

tu ateini kaip nors as usual apsirengusi, o taves laukia su smokingu Cha cha
Jauciu, kad jei speciau pamatyti anksciau nei jis mane - tai pasislepciau Šypsena

Sutinku. Yra situacijos, kada reikia. Saunu, kas tai skiria Mirkt

Vyrai su kostiumais man labai grazuNiam niam Tik aisku laiku ir tinkamoje vietojeLaimingas

Svarbu, kad vaikinui butu patogu. Zinoma yra vietu, kur pagal etiketa privalomas kostiumas, bet labiausiai nepakenciu, kai vaikinas uzsideda kostiuma ir visa vakara del to niurzga.

kiekviena drabuzi pasirenki pagal sitacija…jei eini i laidotuves-nepamirsk kostiumo, jei i kavine-gerai ir elegantiskos kelnes, jei i sporto kluba-treningai, jei i vakareli- tai neuzmirsk pasipuost ir nesumaisyk sporto sales su oficialiu pasilinxminimu!jeigu sugebesi vietoj ir laiku pasirinkt tinkama drabuzi-tikrai nenukentesi…nes jei busi tinkamai ir gerai apsirenges gali tiketis ir dailiu lyties atstoviu zvilgsniu…Flirtassekmes!

Anksciau irgi taip maniau, per priemimus, egzus ir t.t. Bet kai kiekviena diena nesioji tai nusibosta. Bet cia turbut reikia priprasti.

sutinku. bet man asmenishkai tokie tipo hip hoperiai nepatinka. tegu dominuoja “laisvas stilius”, bet ne paaugliu Taip

hip-hop yra kultura, gyvenimo budas. Senai isaugau is tu amziaus kaip rengtis ypac placios kelnes, dzemperis, ir visokie primbabasai Cha cha Gatves stilius yra visai nieko, pvz miske prie lauzo, laisvai judi niekas neverzia Cha cha

[quote]
Lolita` rašė:
sutinku. bet man asmenishkai tokie tipo hip hoperiai nepatinka. tegu dominuoja “laisvas stilius”, bet ne paaugliu Taip

[quote]
auksiniz rašė:
hip-hop yra kultura, gyvenimo budas. Senai isaugau is tu amziaus kaip rengtis ypac placios kelnes, dzemperis, ir visokie primbabasai Cha cha Gatves stilius yra visai nieko, pvz miske prie lauzo, laisvai judi niekas neverzia Cha cha

darome hip
darome hop
darome hip hop TaurėKietas

Parukyk, o po to padaryk ja,
Padaryk, o po to parukyk,

(G&G Sindikatas) Cha cha

man asmeniskai patinka vaikinai, devintys tokius pasmukusius dzinsus ne tuos kur jau nusmuke bet tokius laisvesnius stilingus (bet ne aptemptus !!! )ir kokius fainus baltinukus ar megztukaŠypsena zodziu taip simpatiskai atrodancius Laimingaslaisvas ir paprastas stilius Taip

paziurek i akis jai, paziurek i akis, ten gyvena mirtis Cha cha