official
yamaka tetules oficialiai pristato 2006 linija. R6 - 17.500 redline, 133HP bet tas naked Fazer…
Dusles (copy) o siaip grazu
sh… nyvalit
pala Lina, nuo tokiu tavo zodziu pabus tuoj Y is ziemos miego - paaiskins jis tau kas nYvalit jo gYYYliu isitikinimu
aha noreciau dar karta isgirsti
Na kaip stock R6 tai duomenys ispudingi
ne š… o durnos moteriškės nyvalyt
tas geltonas… koks ten modelis? r6 ispudingas!
Oba 17500
Nerealu
NU nebutu Yamaha
nu idomu bus paklausyti kaip tie 17500 kaukia …
matt, tas geltonas - nekid fazeris 1000
Svarbiausia kad kawa zolepjoves walit
Jei galima pataisysiu nusispangelius… Siaip (133 HP) @ 14,500rpm. nepersistenkit rasydami
beje niekas nepastebit kairiam kamputi MT-01 broliuko MT-03
Galiu dar nudziuginti brolius lietuvius. Turetu i Lietuva ir vienas R1 SP atvaziuot
viciunukai pats tik nenusispang, kur matei kad kas nors rasytu 133ag prie 17500 rpm? Man atrodo nusispangeliai yra tie, kurie stato 2002 R1 uz 36000 Lt. Sekmes su SP
Vee Crunchy… ka as galiu pasakyt… kaushas tu )))) nzn su kuo mane maishai bet pas mane joks 2002 metu r1 niekad nestovejo. maishai matyt su ponu kiaushingalviu Alfredu Kudla kuris prekiauja vilniuje o ne Kaune. Ir dar… Balvone, perskaityk pirma ka kiti rashe, ir ka AS rasiau ir tada taisyk, nes as tikrai nieko nerasiau apie 17500rpm… artistas
Beje nesinervuok, R1 SP jau parduotas
aaa is kauno… nu aiksu
nu vo… prasideda , leiskit atspesiu, pono vilniecio, stumimas ant Kauno… nu durnas tu ir nieko cia nepadarysi…
vinciunuk, neisijausk per daug. Nestumiu as ant jokio kauno, galvojau kad ponas pas kudla dirbi. Ir pasilaikyk visus tuos epitetus sau.