official

official

yamaka tetules oficialiai pristato 2006 linija. R6 - 17.500 redline, 133HP Liežuvisbet tas naked Fazer… Apakęs Gerai

Dusles (copy) o siaip grazu

sh… nyvalit

Cha cha Cha cha

pala Lina, nuo tokiu tavo zodziu pabus tuoj Y is ziemos miego - paaiskins jis tau kas nYvalit jo gYYYliu isitikinimu Juokiasi

Cha cha aha noreciau dar karta isgirsti

Na kaip stock R6 tai duomenys ispudingi !!!

ne š… o durnos moteriškės nyvalyt

tas geltonas… koks ten modelis? r6 ispudingas!

Oba 17500 Gerai Apakęs Apakęs ApakęsNerealu Gerai GeraiNU nebutu Yamaha Girtas

nu idomu bus paklausyti kaip tie 17500 kaukia … Šypsena

matt, tas geltonas - nekid fazeris 1000

Svarbiausia kad kawa zolepjoves walit Cha cha

Jei galima pataisysiu nusispangelius… Cha chaSiaip (133 HP) @ 14,500rpm. nepersistenkit rasydami Šypsena beje niekas nepastebit kairiam kamputi MT-01 broliuko MT-03 ŠypsenaGaliu dar nudziuginti brolius lietuvius. Turetu i Lietuva ir vienas R1 SP atvaziuot Šypsena

viciunukai pats tik nenusispang, kur matei kad kas nors rasytu 133ag prie 17500 rpm? Man atrodo nusispangeliai yra tie, kurie stato 2002 R1 uz 36000 Lt. Sekmes su SP

Vee Crunchy… ka as galiu pasakyt… kaushas tu Mirkt)))) nzn su kuo mane maishai bet pas mane joks 2002 metu r1 niekad nestovejo. maishai matyt su ponu kiaushingalviu Alfredu Kudla kuris prekiauja vilniuje o ne Kaune. Ir dar… Balvone, perskaityk pirma ka kiti rashe, ir ka AS rasiau ir tada taisyk, nes as tikrai nieko nerasiau apie 17500rpm… artistas Cha chaBeje nesinervuok, R1 SP jau parduotas Cha cha

aaa is kauno… nu aiksu

nu vo… prasideda , leiskit atspesiu, pono vilniecio, stumimas ant Kauno… nu durnas tu ir nieko cia nepadarysi… Liūdnas

vinciunuk, neisijausk per daug. Nestumiu as ant jokio kauno, galvojau kad ponas pas kudla dirbi. Ir pasilaikyk visus tuos epitetus sau.