Official Gothic 2 - Die Nacht des Raben help

Official Gothic 2 - Die Nacht des Raben help

atsisiunciau geima ir instaliuojant praso imest originalu cd. .nfo faile yra kazkoks paaiskinimas bet vokieciu kalba, o vokiskai gerai nesneku Liūdnas padekit jeigu kas zaide Taip

Čia yra Gothic2 pratesimas ,kad galėtum jį žaisti reikia gothic2 ,plius dar reikia kai kuriuos failus pervadint,atsisiusti vokiška Gothic.exe failą(nes pratesimas yra vokiečių kalba,o gothic2 vokiško aš niekur neradau)ir suupdatinti i vokišką versija.Pasiknaisiok po googlą atrasi kaip viską,padaryt.

Iskur tu ji siuntei? bl as ieskojau bet niekur neradauLiūdnas plz pasakyk ziauriai noriu pazaist

Visus du failus pervadinau, gothic2.exe vokiska uzdejau ir pradeda instaliuot, bet padaro g2 failu backupa ir ismeta lentele, kad g2 dndr cd neoriginalus. ka toliau daryt? aciu is anksto

geima siunciau per edonkey

žaidžiau as ta addona, perejau visa, visai neblogas yra, tik biški neitema ji sukure. Aš parsisiunčiau per emule, žinojau viena saita kur tikslus aprašymas buvo iš kur parsisiust, ka daryti, kaip paleisti, ir pan. paieškosiu, jei rasiu atrašysiu. Viena geimo minusas tas kad pats addonas vokiškas, o ghotic2 angliškas, tai kai imeti ta addona tai zmones pradeda pusiau vokiškai pusiau angliškai sneketiLaimingas

štai linkas su aprašymu ka ir kaip daryti:
http://www.snowball.ru/forums/?board=gothic&action=view&id=201
042

tik čia rusiškai, jei nesuprantat tai…

Ten tiek visko prirashyta kad ish pradziu buvo aishku bet kai viska perskaichiau nieko nebesupratau Liūdnas
Ir dar, anglifikacijos dar niekas nesukure?

del to ar yra angliškai tai nežinau man gerai ir rusiškai buvo

yra kazkokia neoficiali anglifikacija, bet ir tai tik beta Šypsena

http://www.realmsoftorment.net/gothic2/G2aTT-G2TNoTR_v1.0b4b.exe

http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?t=89259

Su rusu kalba dar blogiau nei vokieciu Liūdnas ka daryt po to, kai pervardini kelis failus (pakeiti e raide i g) ir pakeiti gothic2.exe i vokiska v1.30 ???

Nepamenu koki vokiska exe parsisiunciau tik pmenu kad prieš instaliuodamas addona updeitinau gothic 2 su 1.29 ir 1.30 vokiskais patchais.

šitam linke kur aš daviau yra nuoroda iš kur siusti visa addona, ten jau yra visi reikalingi failai, as tai kai atsiunčiau reikiejo atskirai dar viska ieškoti. Kiek aš prisimenu tai reikiejo pirma užupdeitinti priklausomai kokios versijos gothis2 turi iki 1.30 atrodo, po to tik keisti ten tas raides, ir tada jau turetu veikti.

STEP 0: Install another copy of Gothic2, in case you mess something up. COPY your savegames to some other place for now, for safekeeping! Install another G2 copy to folder, say, \Program Files\JoWood\Gothic II, that will do.

STEP 1: In System folder of your new G2 installation, rename the file vdfs32е.exe to vdfs32g.exe; rename the file vdfs32е.dll to vdfs32g.dll.

STEP 2: You need GERMAN gothic.exe file now, to replace the english one. From where you get it, is up to you, I’d say try german G2 CD.

STEP 3: Download patches 1.29 and 1.30 and install these. NB! Make SURE you point the patcher to CORRECT path, if you installed second copy of G2, as described in STEP 0!

– Patch 1.29
– Patch 1.30

STEP 4: Install the Night of the Raven add-on. Make SURE you install it on CORRECT G2, if you installed the second G2 copy as in STEP 0 above!

STEP 5: Once "NotR" is installed, download and apply "NotR" patches:

– Patch 2.5a
– Patch 2.6

STEP 6: Once the patches have been applied, run, just in case, in that G2 SYSTEM folder the following file: vdfs32g.exe. Let it finish (green bar will flash few times) and, you’re done.

radau aprašyma pagal kuri pats dariau, http://www.allgothic.ru/g2add/info_setup.shtml

gal kas galit imest i tako ftp sita addona nes su tokiu inetu kol parsiusiu jau bus angliska versija isejusi Nežinau

Viska pagal instrukcija padariau ir vistiek neveikia LiūdnasLiūdnasLiūdnasLiūdnasLiūdnas

imesciau bet man resumint neleidzia ir jeigu luztu reiktu is naujo mest, nebent gal suzipint po 15 mb

kaip tai neleidzia? pabandyk su kita programa pvz: cuteftp, smartftp ir tt…