ODNIS KREPŠYS NEŠIOJAMAM KOMPIUTERIUI

ODNIS KREPŠYS NEŠIOJAMAM KOMPIUTERIUI

Juokiasi

tatari, kada mushi? chia tipo nekartoai pastoviai?

Xemical> jei neturi ko pasakyt geriau patylek, nes jau pradedi kartotis.

tatar-lomishe ogogogogoogogogogogoogogoogogogogogo. LABAI RIMTS VYRS, BRAL

normalus tas motas bent shis tas naujo nauja ideja o tai tik chiopai chiopai ish dnepru ir uralu reikia naujienu tik reikia pabaigt shita mota domai gert mazhiau rejkia bus ir laiko ir pinigu Mirkt Šypsena totori o tu nekalbek apie savo mota o daryk kada padarysi sakyk Liežuvis Šypsena *skylė*vojimu deka tavo motas geresnis nepasidarys

sierikas> 18

nu zazazaza tai dar vienas ekspertas Cha cha Cha cha Cha cha aik pazaisk gal tu su k68 UBAG karbais Cha cha Cha cha Cha cha

hehe, totori kiek tau metu lygtinai?

MoJoJoJo ciulpkbybyireiknachuj pats tu gotas. As bent nevaikstau viechnai aptines ir pajuodusiais paakiais. Dar ble veliavele po savo bobiskais plaukais slepi Piktas turbut net nezinai ka ji reiskia Piktas

nu spalvos tai uz mano emkos baisesnes ir lepos laikiklis uz manishkes emkos “krutesnis”(skardos gabalu dusle tai visai nesiziuri nors ir mano emkos nera jau nikeriuotos nu nors mano emkes nesupuvusios Šypsena posukiai prieki tai vopshe tragishki o merga tai irgi leva

Man kazkaip px ka zmones in lt galvoja Mota sau daraus o ne zmonems parodyt, ir cia siaip nelabai kas dar ir padaryta, nes laiko nelabai yra… P.S. totoris, gote tu, laukiu tavo uralsko shedevro, tada galesim lygint… Labas

kaip mocas nieko, bet stilius tai netikes, netinka is ruso alia britva daryt, isjuoks zmones in lt… Cha cha Cha cha Cha chatoke jau ta lt… Cha cha Cha chais ruso tik custom geriausiai ciopai ziurisi, gal priprate ar ka… Cha cha Cha chao vaikai eikit pasipjaut i #smelio_deze ar irc aplamai, nx foruma tersti kazkokiomis asmeninemis blevyzgomis? Piktas Piktas Piktas

Bright Juokiasi …Nu blin tegu baxuriukas/merguzele kasas susirisa…

Nu blin tegu baxuriukas/merguzele kasas susirisa,graziau atrodys… Mocas tai zjbs,tik nedabaigtas,ten tos faros ir aprudije alkunes nei siaip nei taip atrodo…

Xemical del taves kazkaip px zinau kad megsti daug pablevyzdot irc, bet va ant MoJoJoJo uzpykau uztai kad pats negali nieko pasakyt todel praso savo draugeliu kad pakalbetu uz ji.

nu nx bile kas sniega sjo geras n eblogas nu tikras rokeris

hohoho Cha cha Cha cha taigi svaigai, kad issikasem duobes ir uzhkasi visus tris ishkarto Šypsenair kad “mazha nepasirodys” Nepameni?

Juokiasi nu uz sita hibrida zymiai geresni pasidarysiu. Na aisku pas mane nebus masinines faros pritvirtintos ant skardos samadelnos, nebus krutu britvisku duslintuvu ir tokiu axujelnu ratu, bet manau, kad uz sita… net nezinau kaip pavadint, nu tarkim mota bus zymiai geresnis. Tūsas Ir dar manau kad neuzkals variklis pirma kart isvaziavus normaliai Girtas Juokiasi Cha cha Xemical aisku perskaites visa tai tu vel sugalvosi kad as pas tave ruosiuos vaziuot. Pavargęs Tai gal nusipirk kokiu antibijotiku kad nesivaidentu kad pas tave kazkas vaziuoja Girtas

totoris, lomishe tu aptriestas.Man LABAI LABAI idomu pasizhieti bus ka tu ten suresi savo podvale. Cha cha ir tiesa, kada atvaziuosi?jau menesis praejes… sudu prasmirdo