O va ir aš apsipirkau :)

O va ir aš apsipirkau :slight_smile:

R18 8.5J. Eis ant foriko. Dabar reik šitas gumas išleist į marčias ir susirast kąnors žmoniškiau Šypsena

kas per gumos?

rota wannabe? Girtas

najs Gerai

nesveiki Apakęs Gerai

Avon ZZ3, 215/35/18. Mėsos dachuja, tik kai pirkau - viena buvo išsileidus. Numontuojant išsiaiškinsiu kodėl (vinukas vienas ant jos matosi, gal tame bėdos)

Tai va, reik dabar susidėliot su dropu ir forikas iki vasaros bus gražus Šypsena

foresteriui dropas? Juokiasi

^ Juokiasi

GuasiaiDaug - Tikrai taip. Kažkaip niekad neparino kitų nuomonės. Turiu idėją - ją po truputį ir vykdau Ajajajajaj - Tarp kitko Avon seniau visai neblogus slikus kepdavo Mirkt

Anksciau matydavau aplink vazinedavo juodas foresteris, suzemintas ir su geltonais dideliai ratlankiai, blemba kaip graziai atrode, tikrai tiko Gerai. Ir baubdavo jis idomiai, paburtas lyg variklis Ufff

Labai panasius maciau paliktus tiesinti dirbtuvese.

tokia omgpancakes.files.wordpress.com/2009/11/forester-rota-grid-1.jp g ? Juokiasi

Ajajajajaj - Reiktų užklaust, gal avonistės slikų gali pigiai padaryt Cha cha

grippyhooks.files.wordpress.com/2012/02/forester.jpg?w=500tik ratai geltoni ir lygtais su ziauna ant kapoto

jau primetu kaip atrodys Girtas

Nu aš irgi tikiuos, kad atrodys visai nieko Šypsena

atrodys gerai ! o dropas cia vietoj labai Taip forika arba lift’int, arba dropint - stocke jis kazkoks nevisai koks Cha cha

Tikrai taip! O su normaliom padangom (galvoju apie 215-225/45) ir protingu dropu manau ir klyrensas šioks toks išliks ir ant bordiūro pasilipt dar išeis Šypsena