o va cia mano:)

o va cia mano:)

visos motorolos Baisu Veee

Gaidziai Veee

ismetimui tik Blogai

pats zinau Šypsena bet jai pasakysit kad e398 gaidys tai patys tokiais ir busit biteplius.lt/i/xsmiles/veee.gif

Motorola e398 gaidys Taip Bet aš neesu gaidys Cha cha

kur gi ne Kanda Piktas Ignoruoju

o pats koki turi?gaidi Cha cha

kazkada turejau ta Didziausia Cha cha bet taDA dziaugiaus tokia turedamas Cha cha

ji buvo mano pirmoji Cha cha a patom kak panislis motoroli to da sixpor snimi druzu Cha cha

algiukas: man nepatinka ta motorola , ir man asmeniškai ji yra gaidys , kaip tau tai nežinau , bet man gaidys Veee

quattro tai koki pats turi tel?ir isvardink kas tau nepatinka e398

pats turiu Nokia 6230i… o nepatinka e398 daug kas… nepatinka meniu , nepatinka klavišai , nepatinka aplamai išvaizda , negražus , kamera šū.dina… Daugiausiai tai man išvaizda nepatinka , jau tokia lieva… Veee Aplamai , motorolų išvaizda nepatinka man… tik nepulk dabar koliotis , čia tik mano asmeninė nuomonė Mirktnu tiesiog nepatinka ir tokio visiškai nenorėčiau turėt… Ne

pritariu -quatrro- algiukas nepradek chia kad as su ****u vaikshtau Cha cha nors manau chia yra zhmoniu kurie mano kad d600 yra ****as Šypsena

Nezinau…nepatinka man Motorolos Blogai

algiukas, gal geriau tu isvardink, kas pas motorola e398 geriau nei pas kitus? Cha cha

man ta nokia ir grazi bet visai nenoriu jos turet Šypsenao motoroloj tai man tik meniu siektiek nepatinka ir viskas Cha chajai butu galimybe tai tikrai tureciau ne e398 o bent jau e1120 Šypsena

pas kokius kitus?

Vot man niekaip nedasimuša į smegeninę kodėl čia visiem e398 nepatinka? Mano nuomone už tokią kainą gaut gerą ekraną, atminties krotelės palaikymą ir mp3 grotuvą tikrai neblogai, o kokią nokia ar ericsson’ą už tokią kainą nusipirkt? Nieko nebus, 1Mb atminteis 128x128 ekranas ir pan. Žinoma dėl skonio nesiginčijama, tačiau nemanau, kad e398 galima būtų nuvertinti pagal funkcijas

motorolos…