o va cia mano:)
visos motorolos
Gaidziai
ismetimui tik
pats zinau bet jai pasakysit kad e398 gaidys tai patys tokiais ir busit biteplius.lt/i/xsmiles/veee.gif
Motorola e398 gaidys Bet aš neesu gaidys
kur gi ne
o pats koki turi?gaidi
kazkada turejau ta Didziausia bet taDA dziaugiaus tokia turedamas
ji buvo mano pirmoji a patom kak panislis motoroli to da sixpor snimi druzu
algiukas: man nepatinka ta motorola , ir man asmeniškai ji yra gaidys , kaip tau tai nežinau , bet man gaidys
quattro tai koki pats turi tel?ir isvardink kas tau nepatinka e398
pats turiu Nokia 6230i… o nepatinka e398 daug kas… nepatinka meniu , nepatinka klavišai , nepatinka aplamai išvaizda , negražus , kamera šū.dina… Daugiausiai tai man išvaizda nepatinka , jau tokia lieva… Aplamai , motorolų išvaizda nepatinka man… tik nepulk dabar koliotis , čia tik mano asmeninė nuomonė
nu tiesiog nepatinka ir tokio visiškai nenorėčiau turėt…
pritariu -quatrro- algiukas nepradek chia kad as su ****u vaikshtau nors manau chia yra zhmoniu kurie mano kad d600 yra ****as
Nezinau…nepatinka man Motorolos
algiukas, gal geriau tu isvardink, kas pas motorola e398 geriau nei pas kitus?
man ta nokia ir grazi bet visai nenoriu jos turet o motoroloj tai man tik meniu siektiek nepatinka ir viskas
jai butu galimybe tai tikrai tureciau ne e398 o bent jau e1120
pas kokius kitus?
Vot man niekaip nedasimuša į smegeninę kodėl čia visiem e398 nepatinka? Mano nuomone už tokią kainą gaut gerą ekraną, atminties krotelės palaikymą ir mp3 grotuvą tikrai neblogai, o kokią nokia ar ericsson’ą už tokią kainą nusipirkt? Nieko nebus, 1Mb atminteis 128x128 ekranas ir pan. Žinoma dėl skonio nesiginčijama, tačiau nemanau, kad e398 galima būtų nuvertinti pagal funkcijas
motorolos…