O tu ar turi bilieta?

O tu ar turi bilieta?

Maxankes laimetos, 3 bilietai mano Valio Db as ramus Ufff

mum labai jau zadejo treneris parupint bilietus i siemens arena rungtynems su rusais tipo uz sezona ir visa komanda nusivezt… Cha cha Tikiuosi bent si karta savo pazada isteses, bet zinant ji daug vilciu nededu Cha cha Greiciau jau pats lekt turesiu, gaila, kad vilnius arciausiai man is tu triju pagrindiniu stoteliu :confused:

Museisi del bilietu? jauciu Siauliai kaip pamise dabar del naujos arenos Gerai

Nu mustyniu tokiu kaip ir nebuwo nes as 10 valanda (ganetinai anksti)pirkau juos. Nezinia kaip bus kai i pabaiga bilietai eis, bet jau eilute taj nuo Saules miesto iejimo Nekaltas Visi is eiles i viena ir ta pati rengini, kasininkes net neklausia i koki rengini tik kokia tribuna Cha chaP.S. viena boba pirko bilieta ir maste koki sektoriu imt, taj visi pradejo stumt kad ka cia tu boba jei imi taj imk bilietus o ne miegok Cha cha

Rytoj dar imanoma bus gauti bilietu?

Juokiasi Gerai

Abejoju ar bebus, geriau intiku rezevuok kol dar gali.

Jei tik bent kiek arčiau Šiaulių gyvenčiau tikrai varyčiau į rungtynes Nustebęs

Man kazko ta intiko sistema streikuoja, o gyvenu Telsiuose kur nera tiketos punkto ka daryt. Nekaltas

Na nezinau, pirma kart girdziu kad streikuoja. gal neprisiregistraves ar esi koki bilieta is seniau rezervaves ir dar neanuliuotas jis ir todel neleidzia. Jei nera punkto tada pirk E-biliea uz kuri sumokejas internetu galesi atsispaudint ir nereikes jokios tiketos Laimingas

*bliamba* nebegaliu rezervuot Žliumbia

rezervavau Ufff

pzdc kaip tau pavydziu, pries desimtmety teko siauliuose gyvent, o kada tada ta arena butu buvusi… Nežinau

Per TV nerodys? Cha cha

Negerą datą lošia. Nežinau Nu bet nieko, jeigu rodys per tv, tai manau mes ganėtinai smarkiai palaikysim Lietuvą pajūryje. Tūsas Su visom vėliavom, su viskuo, “pa polne programe” Velniūkštis Kietas Šypsena Taip Piktas

coraddo kur pajury bus???

kodel bloga data? Šypsena

Jūros šventė tomis dienomis Šypsena

aaa Cha cha Nu kai siauliuos juros nerasta (neskaitant tos Siauliu juros Cha cha) tai mum data puiki, penktadienis iki 22 walandos bus kasis kogero, o po to visa kita Girtas