o sakė mylės visą sawo gywenimą...

o sakė mylės visą sawo gywenimą…

turiu draugę, ji labai šaunus žmogus…tik turbūt kaip ir daugeliui meilė užtemdo akis… tiesiog nutiko taip , kad prieš porą dienų ją stipriai primušė wyras… ir aš tai mačiau… bet blogiausia, kad ji jam nieko nesako, tiesiog man ji prasitarė, kad ji rytietiško auklėjimo, ir turi paklusti wyrui… ne gana to jis primušė ir jos motiną… niekur jos neleidžia… ji turi prižiūrėti dukrą, daryt jam walgyt,ir atlikt žmonos pareigą… labai norėčiau jai padėti, bet nežinau kaip… Nustebęs

tai jei ji tokio auklėjimo kad toleruoja tokius dalykus vadinasi pati taip nori Nekaltas

gal…

jei muša, tai geriausia skirtis Taip

bet juk meile akla…

taip atitrankys, kad savo meilę matysi būdama akla Liūdnas Nustebęs tada tikrai bus akla meilė

bet as juk neidesiu sawo proto… Juokiasi

Tai pranešk atitinkamom organizacijom, gal padės jai Mirkt

o tada iskyla klausimas, o jei as pakenksiu jai tokiu sawo elgesiu Žliumbia

Žiūrint, koks jos požiūris į visą šitą reikalą, tada galit nebent susipykt, o kad būtent jai pakenksi, tai nemanau… Nekaltas Nejaugi jai taip patinka būt mušamai? Kažkaip netikiu, kad ji taip ir sėdi dantis sukandus ir kaltina auklėjimą. O geriausiu atveju manau būtų, jei su ja pakalbėtum ir padrąsintum kur nors kreiptis pagalbos. Ir pasakyk jai, kad jei nieko nedarys, tai niekas ir nepasikeis, gal net blogiau bus. Ir paklausk, ar nori, kad tai tęstųsi iki gyvenimo galo. Ir parodykit man tokius durnus tėvus, kur taip vaikus savo auklėja… Kanda

nzn lengwa kalbet, esme tame , kad jos tewai fantastiski, jei wisi tokius tewus turetu…ech… jei… ji ji myli ir nori buti su juo taip pasake mano tewam man ir sawo tewam mano draugas pasukiojo tise smilkiniu pirsta… Drovusmes taip ir nesupratom ar ji ji taip mli ar jai tiesiog patinka, su juo sexas… nzn…tiesiog kuri tai laika ji gyweno azarbaidzene pas mociute… o manau, wisi zino kaip ten auklejamos merginos… tu turi paklusti… ji ta daro, tik pamirsta ,kad cia LT… Nekaltas

Šiaip gal ir suprantu ją, vis dėlto tėvų spaudimas, religija, tradicijos… Gal ir sunku pasipriešinti, tačiau aš esu tokios nuomonės, kad žmogus turi pats kurti sau gyvenimą, o ne tradicijos, tėvai ir panašus mėšlas. Tuo labiau, kad čia LT, ne Arabija, ar dar kas, ir niekas už tai akmenimis neužmėtys… Gal žmogus neišdrįsta pabėgt nuo tėvų ir nuo savo vyro, nes kažkaip netikiu, kad ji mylėtų jį. Gal tik taip sako, kad pateisintų savo silpnumą… O be to, kaip minėjau, auklėjimas, tradicijos… Na susidariau tokią nuomonę, kad ji musulmonė. Atspėjau? Tai va, pagal tokią religiją taip pasielgusi mergina užtrauktų baisią gėdą šeimai, tačiau ir moterys ten jiems ***o vertos, su savo kupranugariais ir tai geriau elgiasi. Tačiau čia Lietuva, visuomenė supras ŠypsenaNa, nebent ji pati giliai tikinti, tada, jaučiu jau sunku būtų ką nors padaryti…