o kodel sporto forumieciai nedaro meetu???
rimtai.shashlykas,krepshiniz,mergaitez, diskusijos prisigerus prie lauzo
kas uz???
jei nenorit,as nepyxtu
tai kad nera daug tokiu mergaiciu, kurios galetu kaip lygios su lygiais sneketis prie lauzo apie ivairiausias sporto sakas, kaip futbolas, krepsinis, ledo ritulys ir pan. O jei ir yra, tai jos nelabai aktyviai dalyvauja siame forume. karts nuo karto kokia mergelike surekia "Myliu Javtoka " ar tai "Rytas jega!
" bet tuom ju pasnekesiai ir baigiasi
o jei rimtai tai visai gerai butu istrukt kokiam savaitgaliui su chebra ir su salto svyturio extros alaus bonke rankoje, prie lauzo, kepant saslykams pasneketi apie fule
tai gi panu savu yrane problema gi
ideja ,matau,uzfixuota
isivaizduoju kuom toks meet’as baigtusi…draka tarp ryto ir Zalgirio gerbeju…
Merginas vesim valgio darymui,gerimu pirkimui,ir aptarnavimui
kai baigs darba eis i palapine ir lauks vyru gryztanciu,tada jas pamylesim! jei neklausys-gaus dirzo
AS UZ visom rankom ir kojom
Merginas vesim valgio darymui,gerimu pirkimui,ir aptarnavimui
kai baigs darba eis i palapine ir lauks vyru gryztanciu,tada jas pamylesim! jei neklausys-gaus dirzo
AS UZ visom rankom ir kojom
as tai kiek zinau ryto ie zalgirio gerbejai labai gerai sutaria girti
meetai jau buvo rodos… 4, bet jie visi buvo maziukai.
-
bendras ziurejimas lkl finalo. usirinko pajacas, sportas2, as is musiskiu ir dar kai kurios merginos is kitu forumu. mustyniu nebuvo (gal todel, kad zalgiris laimejo)
-
kases ziurejimas. as, r.k. ir r.b. vel zalgiris laimejo (kiek meetu buvo, tiek zalgiris laimejo, apart paskutinias rungtynes
)
-
fules zaidimas. si karta buvo sportas2, as, sexgod ir dar kai kurie zmogeliai. vel be mustyniu
-
kase zaideme keturiese: as, sportas2, scribller ir vince15. ir vel…
nesimuseme
net keista.
o is tikro mintis apie meeta butu gerai, aisku ne vien tik ar
leikuoti. reiktu ir apie sporta pagalvoti. jei butu pritarianciu - galime gi kur nors susirinkti, futbola, krepsini gal biliarda gal dar ka nors suzaisti (kad ir kokias varzybas kaunas-vilnius padaryti). zmoniu reiktu nemazai surinkti, o ir norinciu jau seniau buvo. gi ir zaviu merginu turime: va justia atlektu su ferariu (kazkas zadejo pavezhti ar ne?
), zuika, na dar kai kurios, nebepasirodancios gal del vasaros. zodziu…
mastykim!
aisku, butu neblogai… bet “negali pykt” jau mano motinai mane uzdusinti siule… tai nemanau, ar tai geras sumanymas…
o del ferrario tai kazkas zadejo…
o ka as zinau?
siaip tai, man liepe paprasyti…
butu idomu
jau cia tu kazka tikrai supainiojai,as net pykt nemoku,nekalbant apie dusinimus
negali pykt,susipainiojai
[quote]negali pykt raše:
jau cia tu kazka tikrai supainiojai,as net pykt nemoku,nekalbant apie dusinimus
negali pykt,susipainiojai
[/quote]
susipainiojau? http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/81865.228.2-=(1421441572
turbut atmintis zlubuoja, ar kaip?
cia buvo perkeltine prasme
tu man ja paaiskink… labai idomu…
turbut cua visi susipyke
susipyke? gal nebent zalginio ir l.ryto fanai
o tu tai nepyxti?:P:P:Ptai pasirasai ant meeto:P:P:Psu shashlyku:P:P:P
tai priklauso kiek yra norinciu, kur, kada viskas vyks…