O kaip sita?

O kaip sita?

Na kas ka blogo ar gero girdejo? Atsiliepimai… Pliusas: salonas super Minusai: Deze labai jautri ir kuro sanaudos rimtos ŠypsenaO eksplotacija?

bent man vienas is graziausiu parkietniku,tik ta skyle kazkokia keistoka,kazko lyg truksta?

vidus man situ tik patinka

NU ica tokia foto tiuningo radau Cha chaIr kanos ju jau padorios lyginant pagal metus…

subaru tribeca 256-hp 6-cylinder SUBARU BOXER® engine 247 lb-ft of torque at 4,400 rpm Gerai pasitaisau cia buvo 08’ metu sita kur fotkei 06’ 3.0-liter DOHC H6 250 hp @ 6,600 rpm 219 lb.-ft. @ 4,200 rpm

Siap teko su tokia pavaziuoti (kelis simtus metru) Šypsena… tai vaziuoja tikrai smagiai… visokie navarotai… galine kamera… salonas sviesus GirtasNa dabar tik dar kaina krizes metu kad biski pakristu… dar gi naujas modelis isejo… tai bus visai rimtas variantas ant jamimo.

facelifrintas, kazkokx piktesnis Gerai

bet tas i chrisleri papiktinta uznesa ir galines faros seno grqazesnes… o salona tai principe paliko ta pati…

man pastaroji kur kas grazesne uz nauja. nauja kaip zingsnis atgal dizaine. paprasta foresterio stiliaus morda. blanki. sita idomi, savita. jo kuro sanaudos rimtos yra. ner ju daug pas mus tai ir tu atsiliepimu maza.

parodykit man bent viena subaru, kuris nemegsta benzino.paprastas outbackas be 14l 100 km

Na jo net turetas 2.0 foresteris ir tai 11 rydavo, nors vaziavo tai slabnai ŠypsenaO cia duaoda mieste 16-17 litru…

Ish zhasies bande kumelaite padaryti Juokiasi

Ir gavos visai neblogai Cha cha

tie senesni tai Baisus Blogai