O ka, jeigu as isp... savo ex-draugo ?

O ka, jeigu as isp… Apakęs savo ex-draugo Moteris?

Bo labai jau noris Girtas o ir fluidus jinai man tooookius siunciaApakęsApakęs snukin gaut nebijom,bo gabaritai leidzia Cha cha,ale vot morale sutrauka man kazka pakausin snabzda tokioVeee KA DARYT?gal surizikuot?Bo po Alussu ta suknialia kuria as jai paDovana,o josios Vyras mano ,kad jis ja Dovana,labai super-duper-sexy -swinngin` atrodoNiam niam

Nieko nesupratauNe

Dar du kart perskaiciau, rodos, daejo…Trepango, o Tu -drasusTaip

o gal tos Moteris kokia drauge…
Nekaltas

na toks berastis nori parodyt kad jis tipo krutas laikykites klaviaturos isikibe kai skaitot…

Netycia uzejau,bet nieko nesupratau Ne
Vadinasi man tas forumas dar toli Liūdnas
Cha cha Cha cha Cha cha Labas

o tu y duda matau senai gaves?Piktas tave kas klause jei knisi smegenis?

nu kad "daejo" tai smaguŠypsenatik vot sazine makaluojas ne y tema,galvoju dabar -ar Gerai ,ar Ne,kazkaip viernas katolikas visgi dar jauciuos Tūsas

tai tau kumsciai ar pimpilas nieztiNekaltas

man-pimp…Gerai o va kai kuriem lameriams-galvos kausasIgnoruoju

Nu jei tai butu draugo exMoteris, tai suprasciau. Siaip jau as laikaus, kad prie darugiu, antros puses nagu kisti negalima. Jei jau draugai taip gali padaryt, tai ka kalbeti apie kitus.NeNeNe

Galima aš dar pagalvosiu, ka Tau daryt Nekaltas
Adidas01 siulo pamiršt moralę ir dar už pataryma Gerai draugę jam hm…Niam niam
Ką aš žinau Pavargęs

Nors yra sakoma- akys nemato, shirdies neskauda…bet ylos maishe ilgai nepaslepsi…

klausykit,o gal geriau "padaryti" ,ir tik po to galvot?NekaltasNekaltasNekaltasDrovus nu buna gi visko …

cia man atrodo ne yla slept reikia…NeNekaltas

Sažinę galima pagirdyt gerokai Alus Alus Alus, lai ir ji atsipalaiduoja Cha cha , kiek galima būdėti ir badyti, ania?
Juolab Moteris sama naprašyvajetsa, jeigu ką, ji - pirma pradėjo Nekaltas Drovus
Nerimta kliūtis ir tas ex draugas, jau ex
V chiom zaderzhka? Laisvam ir nepriklausomam Vyras mmm?

nu su tuo gerimu tai xmmmmmmNekaltasNekaltas ale wot rebusas tas-kad ne as vienas ja uuuuuux noreciauApakęsDrovustaip sakant…cia subtilaus kersto planas Angelas

Kai ko nors noriu ir galiu gauti-imu ir gaunu,bet tu pagalvokNekaltasnes tavo morale-sutraukaCha chagali ilgai neduoti ramybes,jei pasiduosi siam norui.

jooooooNekaltas moralei tiek Alus neuzteks,bykoz tas daiktas spiritu nemazgojamas-ja tak dumaju,ale papai ir xormonai daro sacoGirtas ir svarbiausia-tam kiaulei ex-druzokui po poros metu tooookiaApakęs galimybe pasikt pasitaikeNekaltas