O jei taip kas diena :E
O jei taip reiktu kas diena?
Sitaip stojau ketvirtadieny zemkej ant sviesaforo sustojau ant pirmo sviesaoro prie ringaudu
Zinau sita vieta.
gErai kai aftamac. tai px - a kai mechanke…
aš ir jau noriu automato…
as asmeniskai buvau visada pries, kol nepasivazinejau sostinej pora metu, tai spjoviau i isitikinimus
Kai kamšty stoviu ir aš apie automatą pagalvoju, bet dar kolkas tam nesubrendau
nuo kalno gi čia stovi, atleidi stabdį ir riedi…
o jei stovi i kalna?
sekanti masina paliubomu bus automatas. Ir telefonu pakalbet, ir koki gerima ar cheesburgeri rankoj laikyt, nu ir nereik kaires kojos kacialint kamsciuose. svarbu tik issirinkti tokia masina, kurioj normalus automatai buvo montuojami, o ne kokie legendiniai aisinai volvose ir pan poltergeistai.
tik kai sugenda automatas, tai nelinksma… va stovi vienas laivas jau metai laiko pardavime su dėžės defektu:autogidas.lt/skelbimai/acura-cl-type-s-coupe-2001-011826713 5.html
tu automatu… kaip vidaus degimo varikliu ar kuro siurbliu, buna neuzmusamu, buna net pas pencininka sugenda, buna uz pora simtiniu sutaisomu, buna neremontuojamu, o tik naujom keiciamu. Del to ir reik ziuret ne vien perkamos bukle, bet ir ar neturi ta konkreti deze igimtu ligu.
duotuoju pvz., dėžė turėjo gamyklinį broką, kurį nemokamai taisė Some owners experienced problems such as sudden downshifts from 5th gear to 2nd gear, slipping, flaring and not shifting. One main cause is excessive wear of the 3rd gear clutch pack, resulting in large amounts of debris blocking the flow of transmission fluid. Many owners reported problems with the replacement transmissions as well. Similar transmission-related issues exist in the Honda Accord, Acura MDX as well as the Honda Odyssey.articles.latimes.com/2002/sep/11/autos/hy-acura11Due to many failures, the manufacturer extended the warranty on the automatic transmission on some CLs and TLs for 7 years, 100,000 miles (160,000 km). Many replacement rebuilt units had problems. A class action lawsuit later extended the warranty to 93 months or 109,000 miles (180,000 km). Despite the conversion to kilometers, the class action settlement applies only for persons and entities residing in the United States. hondatransmissionsettlement.com/In addition, there was an unrelated transmission recall for safety reasons. One gear tended to overheat, break and cause the transmission to lock up. Since this failure would cause the car to come to a sudden stop, this might cause accidents. Further information on the transmission issue is available here and at the official Acura Service Bulletin:
tai dar pasidomek i Volvo kazkur 2000-2005 metais detomis dezemis, ten irgi gamintojo pripazintas brokas, ir kas blogiausia - deze neremontuojama.
seip volvose kur dedamas aisin 55-50sn ir aisin 55-51sn sitos pacios dezes dedamos ir i saab ir i opel ir i nissan
į kokius Nissan’us? Netikiu, kad į visus… O SAAB’e tik kažkurių metų buvo probleminės dėžės
* 2006– Pontiac Torrent (GM code M09 (FWD), M45 (AWD)) * 2004– Chevrolet Equinox (GM code M09 (FWD), M45 (AWD)) * 2004 Saturn Ion (GM code M43) * 2003–2005 Volvo XC90 2.5T engine only * 2002–2008 Lancia Thesis * 2002–2005 Opel Vectra C and Opel Signum * 2002–2003 Saturn Vue V6 * 2003-2007 Saab 9-3 (GM code M09) * 2004-2006 Nissan Maximas, Nissan Quest, Nissan Altima under Nissan part number RE5F22A, built by Aisin * 2001-2007 Renault Laguna V6 and 2.2dci (code SU1) Drivetrain in Indiana * 2001-2005
Volvo S60 * 2004 Volvo S80 (2.5T) 2006-up Volvo C30, S40, V50 (T5) va taspacias dezes naudojo…
pas situos saabus MY2002-MY2004 ejo dezes su levais filtrais ar pan, ko pasekoje jos gana daznai gesdavo. MY2005 (kaip kad mano) ejo jau su kita deze
jei pasakytum savo dezes numeri buciau labai dekingas pvz mano yra FA57201