o gal

o gal

perkonctruot vietoy

Gerai Gerai jamk

maza kabina Ne

kabina kaip kabina, gi dideliu atstumu sitie nevazineja Šypsena

jeigu sefas lietuvis - vazineja Cha cha bardaciokai pilni magnetu ir juodu shaibu

for MAN Kietas

nu nebent, bet cia jau butu virs visko su tokiu… Cha cha

under, o tu nepradejai vazinet?

negaliu kolkas, bet jei viskas kaip planuota bus, tai spalio menesi tureciau jau vazineti Šypsenasiaip basiai bijau ziemos su fura Cha cha, ypac kad teks bent pora kartu per lenkija vaziuoti Cha cha

maziau lentku bijok- ilgiau gyvenci

Cha chasiaip viskas kaip ir px butu, bet kai paklausai kas per avarijos… uzmigs koks uzsimagnetines ir turek… Angelas Cha cha

tikimybe ta pati, kaip ir kad varveklis nukris ant galvos Nekaltasbijo jau lenkijoj magnetu, bauda 18tukst. zl

ko tik nebuna, bet… bijot reikia tik 1- xaxolu, 2- bulbasu, 3- visu likusiu cccp tie gal traukiniu masinistais priestai dirbo, jokio aplinkos supratimo

lenkai netikrina kaip francuzai su adatom buvo ar nebuvo magneto? Cha cha

sustriausi vaziuotojai po lituanu- belgai, patartina trecia koja laikyt ant stabdzio ir tiketis bajerio kiekviena sekunde

under, nieko apie jokias adatas nezinau. ir jeigu jis neuzdetas duotu momentu, kaip tu irodysi, kad as buvau uzdejes, o ne kitas vairuotojas? burtiniks - cccp megsta vilktis 79 greiciu, o su lengvikem tikrai drasiai lenda po snukiu B/NL. Aisku, lenkai visada sugalvoja sustot uzmiesty, tada ijungt posuki i kaire ir leeeetai pradet sukt Cha cha o lietuviai ka - skrenda per kaimus, istisines, saleles…

Po magneto nuemimo dar apie dvi valandas buna isimagnetine, prancuzai deda adatas ir jei traukia, turek beda… Bet cia su saibinem

kirto ir man skoda filmuojanti, leistinas 40, as 143

Tai per lenkus tik gazas dugnas, kas inkscia, kad cia taip negerai, patys niekada nevaziave per lenkus ir nezino situacijos.