o gal sita?
2003m 1.8i uz 12.500lt. labai tragedija? pirkta nauja in LT
Pirkta in LT
apie isvaizda jei ka nediskutokim,siaip man patinka . kaip kiti reikalai?
salionas ir patinka ?
autogidas.lt/skelbimai/nissan-primera-sedanas-2003-01193063 81.htmltoks savotiskas aisku,bet …ar 2004m subaru impreza 2.5i mechanas,realiai tu 4x4 nereikia man
tfu galvojau kad Hondė čia, Apie šitas neturiu nuomonės, O tai blogiau nei turėti nuomonę
salonas gražus. turėtum renuškę iš išorės kaip mano avensis
nedrasiai, bet linksti prie nissan 100nx
cu>kiek ten renuskes ir kiek nissano?
na kad nauja in LT tai nieko gero, bet metai,kaina ok Siaip jamciau subaru
Randi geru variantu?
ojojojojojoj
q>zinok pasirinkimas liudnas juodai,lavonu belenkiek. siaip norejau imti kazka padauzto svelniai,bet kodel pirkta nauja in lt nieko gero,sakai priburta gali buti? mano ex accordas toks buvo
autogidas.lt/skelbimai/subaru-impreza-universalas-2004 -0119 293974.htmlsubarikas drylio>na ne cieskute ne cieskute
pats “patikimiausias” is nissanu langu pakelejai luzta, pakaba lietuvoje nelaiko, guoliai per daznai pradeda uzti, vairuotojui zvairumas issivysto
o kas ten gali būti priburta? važinėta ir viskas. tuningo nesimato samadelno pakaba renuškės, salerkiniai varikliai reno, dėl benzo nžn, elektra ne reno
vinas matyt is “patirties” peza neisivaizduoju kaip gali luzt vaziuokle, jei net 80uju modeliuose ji laiko iki siol. o kad sugadint vaziuokle, tai reikia kaip minimum bordiura paimt
vinas>siaip tavo postai niekam neidomus,nes jei kalbama ne apie saab,nors ir tie postai juokyngi buna siaip variklis jauciu senobinis biski 1.8 85kw
man idomu kaip jus be normalios diagnostikos ir patikros is foto atskiriat kur lavonai kur ne is rytines kavos tirsciu?
na as tik del rudziu, ir del pakabos isdauzymo tai nebutinai taip ir turi buti, o ir metai 03,ne kokiw '98, bet apsiziureciau gerai
ne visi tas masinas cackina kai garantija baigiasi
O tai ziuri grynai tik i seimyninius sedaniukus? Tikiu kad beda rast normalu daikta…ypac uz krizine suma