o gal sita?

o gal sita?

2003m 1.8i uz 12.500lt. labai tragedija? Nekaltaspirkta nauja in LT

Pirkta in LT Gerai

apie isvaizda jei ka nediskutokim,siaip man patinka . kaip kiti reikalai? Nekaltas

salionas ir patinka Nekaltas?

autogidas.lt/skelbimai/nissan-primera-sedanas-2003-01193063 81.htmltoks savotiskas aisku,bet …ar 2004m subaru impreza 2.5i mechanas,realiai tu 4x4 nereikia man Nekaltas

tfu galvojau kad Hondė čia, Apie šitas neturiu nuomonės, O tai blogiau nei turėti nuomonę Cha cha

salonas gražus. turėtum renuškę Geraiiš išorės kaip mano avensis Gerai Gerai Gerai Gerai

nedrasiai, bet linksti prie nissan 100nx Cha cha

cu>kiek ten renuskes ir kiek nissano? Nekaltas

na kad nauja in LT tai nieko gero, bet metai,kaina ok NekaltasSiaip jamciau subaru ŠypsenaRandi geru variantu?

ojojojojojoj

q>zinok pasirinkimas liudnas juodai,lavonu belenkiek. siaip norejau imti kazka padauzto svelniai,bet Špygakodel pirkta nauja in lt nieko gero,sakai priburta gali buti? mano ex accordas toks buvo

autogidas.lt/skelbimai/subaru-impreza-universalas-2004 -0119 293974.htmlsubarikas Nekaltasdrylio>na ne cieskute ne cieskute

pats “patikimiausias” is nissanu Gerai langu pakelejai luzta, pakaba lietuvoje nelaiko, guoliai per daznai pradeda uzti, vairuotojui zvairumas issivysto

o kas ten gali būti priburta? važinėta ir viskas. tuningo nesimato samadelno Nekaltaspakaba renuškės, salerkiniai varikliai reno, dėl benzo nžn, elektra ne reno Gerai

vinas matyt is “patirties” peza Cha chaneisivaizduoju kaip gali luzt vaziuokle, jei net 80uju modeliuose ji laiko iki siol. o kad sugadint vaziuokle, tai reikia kaip minimum bordiura paimt

vinas>siaip tavo postai niekam neidomus,nes jei kalbama ne apie saab,nors ir tie postai juokyngi buna Taipsiaip variklis jauciu senobinis biski 1.8 85kw

man idomu kaip jus be normalios diagnostikos ir patikros is foto atskiriat kur lavonai kur ne Cha cha is rytines kavos tirsciu? Juokiasi

na as tik del rudziu, ir del pakabos isdauzymo Šypsena tai nebutinai taip ir turi buti, o ir metai 03,ne kokiw '98, bet apsiziureciau gerai Taip ne visi tas masinas cackina kai garantija baigiasi Cha chaO tai ziuri grynai tik i seimyninius sedaniukus? Tikiu kad beda rast normalu daikta…ypac uz krizine suma Cha cha