o gal reikejo?

o gal reikejo?

buvo vienas daliwis pristojas…sakau 19klt…tas 18klt ir jamu net netikrines Cha cha…uz 18.500 but prignybes jauciu Cha cha

tai sakei gi jau siule 19 Cha cha

visada kai deda protingus pinigus ant stalo nereik stumdytis. (nesnekam kai siulo nelogiskai) bet vienu momentu nenuleistas 100 ar 200eur veliau gali virs gerokai daugiau

uz tokia kaina buciau dures ir dar brendzio pastates pirkejui. uz 19k pasiimciau 3l dyzeli, su visais papais, o ne plika kaip FAU Cha cha

Stulpas>siule,bet neturiu irodymu Mirkt…o kai siule,tai norejau 20gaut… Cha chazodziu…bet dabar ramu…nebera is ko geresnes nusipirkt,tai ir galvos nebeskauda Cha cha

Reikejo sakyt 18.5 ir varai tikrint Cha cha

Domo>gal ir paimtum…bet zinai,nemaza tikimybe uzbristi ant 500kkm Labasperformance>niekados nesimakaluoju del 100euru,bet ten ant ribos biski buvo…norejau accorda ibliaut,bet …ai zodziu…koks skirtumas. foto esme ta, ziurziukai netiki,kad uz fau galima buvo ibliauti 18-19klt

dr002 tai, kad iš email [email protected] man siuntei domo-kun merginos foto. Ar tik nemeluoji čia kažko mums?

tai kam i skelbima det jei neparduodi? kiek to tavo fau verte realiai 13-14stuku

Karolis> Juokiasi Gerai…zasins blia…sory Domo DrovusBurned>ne ka tu…9klt max…stipriaku parduodi?

pries metus pats buvau pasiruoses uz e39 sumoket nedaugiau ~24. dabar persigalvojau

24klt…jau stipru Gerai

ka nx ce mano email’a naudojat zasinai? Juokiasiislindo yla is maiso, vos ne po puses metu Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

man tai tu juokingas is sudo varske bando isspaust isivaizduoja kad belekiek kainuoja tas jo bmw, tipo uz 18 stuku neparduotu net Cha cha

baudejas Piktas Juokiasi…one.lt Juokiasi

o burned su stiprekais islindo Juokiasi

geriau imčiau šitą FAU autogidas.lt/skelbimai/bmw-320-sedanas-1998-0120722987.html ir dar liktų ant Alus kurį galėsiu gert su Moteris kurios į šitą lips labiau išsiskėtusios, negu į doktoro Fau Apkabinimas Taip

blia 18k litu duotu, tai reik tik imt ir begt, paskui nepraduosi uz tiek niekaip…

Baisia Muondrs Wolksfagens kad teik kainuoj…