o dabar?
trečia. 2.8 2009 m.
tai dabar e60 vadelioji?
dabar gyvenimas privertė atsisėst į 2008 m. vw golf mk5 TDI (taip reikia, neklauskit, kodėl)
jei darbine, tai
priverte… ilgu ir sunkiu tau kanciu
“priverte” net jei i pirmaja butu privertes atsistest - dar p.x
o 5 golf
privartauja tave gyvenimas
tonis, buvo dave darbine, bet atsisakiau. nusipirkau pats, pernuomovau darbui. sega gerus $, visi laimingi reikalavimas buvo maximum 7 metai masinai, tai dar 2 metus galiu baronkuot liosiai. (jei istversiu
)
o koks skirtumas darbui kiek metu auto?
“istversiu” turtingas “perliukais” sis vakaras
na, mašinas visas išsiparduoda įmonės dažnai, kai sukanka 7 metai. pasidomėk, kodėl
Būkit humaniški, supraskit, kad trauma žmogui važinėt su Golf V TDI
nu tik duotu man dabar kas 5 golf dar jei su apdaila
šiaip tai golfas nera labai blogai… o jei dar būtų DSG… pradėjau galvot apie mk6 2.0 dsg kas man atsitiko.
kad pat sau priestauraji. man atrodo tau masina tinka ir patinka, tik pazoras, kad golfas. imk scirocco, bachurai uzskaitys, vistiek tas pats golfas
rhc, jo, pajuokavau, golfas - praktiška, ekonomiška, patogi (telpa 2 dviračiai į galą) mašina. nepatinka: 1.9 tdi 77kw trauka FWD manual
siaip dyzelinis 5 golfas siai dienai ziurint bendrai i lt auto parka yra dar visai “prabangi” masina, man su tokiu nikuja nebutu geda vazinet, o dar be to jie gerai rieda
siaip sakau, Raimuk, viskas su jais zjb, apart tu triju dalyku. bet cia bent man. taip jau buna kai isedi po 142kw automato prifarsiruoto. nors kas liecia navarotus, net BMW kai kuriu pas mane nebuvo: pvz palydek mane namo, pasitik mane, uzsilenkiantys veidrodeliai ir pan . bet ten buvo kitu… TV, memory seats…
na nezinau, 1.9 tdi tikrai smagiai sukasi, aisku neprilakstysi, bet variklis pakankamai dinamiskas, nors ir kw nedaug, del priekio ir mechanines nesigincysiu, nors man tai nebutu problema… aisku pavazinejus galu vel prie priekio gryzt nera lengva, isitikinau tuo ir pats bet koks skirtumas