tai va, pasakykit man ka daryt kai matai, kad zmogus del taves svaigsta, ziuri kaip i saldaini ir jau vos ne visa gyvenima sieja su tavim, o tau jis tik draugas ir tikrai negalesi buti su juo visa gyvenima. kaip neizeist zmogaus…juk tikrai negali tiesiog pasakyt: "ATSTOK"
Teko ir man su tuo susidurti, bet buvo iš vis blogai, nes kiekvieną dieną sėdėdavo prie mano namų durų… vos ne maldaudavo su juo nueit pasivaikščiot galvojau atsibos ir atstos, bet ne… tai kai neištvėriau ir pasakiau nenoriu tavęs daugiau matyti…atstojo ir jo iki dabar nematau…
Taigi zinau, kad nepatinka… Po tokiu zodziu turbut JIS noretu pasiusti JA ant triju raidziu, o ne klausytis JOS draugisku sapaliojimu apie manikuria, drabuzelius, KITA… Nejaugi visur reikia kabint kabutes???..
tiesiog pasakyk , kad negali buti su juo, kad jis ne tavo zmogus, nekankink saves ir kito zmogaus…atvirumas visada atsiperka.kam tureti bergzdzias viltis ir galvoti, ka jis darys, ka darysiu as.tiesiog pabuk atvira.ir nesvarbu kaip taj baigsis tu busi padariusi viska kas nuo taves priklauso.o slepti kad nemyli to zmogaus…mazu maziausiai nesamone…
As tave suprantu visu 200%! Vienas nuo manes neatlimpa jau 4 metus. Kiek as jam sakiau, kad tarp musu nieko nebus! Ir graziuoju kalbejau, ir nx siunciau, nieks nepadeda. O kaip atsibodo! As noriu, kad jis butu mano draugas, kaip ir buvom iki tol, kol jam kazkas uzejo… Jis sake, kad vilti praras tik tada, kai as apsizenysiu… Zjbs! Buna, kad visa musu kompanija kur nors nueinam (ir jis buna kartu), koks nors bachuras man demesi pradeda rodyt, tai tas puola prie to vaikino, ir rekia, kad as jo pana… Zinau, kad geriau, kai kurnors einu jo nebutu salia, bet… taip iseina, kad jei jau visi kartu, tai visi… Man jau nervai nelaiko su juo… Bet vat kaip jam paaiskint, kad NIEKO NEBUS?!