O cia cia,o pa pa, y mokyklele...

O cia cia,o pa pa, y mokyklele…Cha cha

Laukiat rugsejo pirmos? Ji jau ne uz kalnu…Arteja jum dar vienas maximaliu isbandymu metas Cha cha liko 20 dienu,kaip jauciates? Šypsena

hm…na man vis dar atostogos…so… nenoriu kalbėt apie kitą mėnesį Cha cha Girtas Širdis~

o man dzin,man niekur nereix Liežuvis

Dar reikia nugyvent iki tos rugsejo pirmos Cha cha

spyna.lt ar vel apie koshes shnekesim? Cha cha

Po kol kas dar džiaugiuos vasara ir nematau vargo Ne Drovus

rugsejo 1d. tikrai nelaukiu Ne, todel dabar dziaugiuosi vasara Girtas

Laukiu. Bent bus ką veikt…

blogai jaucemes;]

Labai labai nenoriu NeMan taip patinka atostogos-gali veikt ka nori TaipO kai jau i sule eini,tai jau neaaa…pamokos pamokos Liūdnas

ex, dar kol yra lajko megaujuosi wasara… nieko newejkimu, ilgomis naktimis prie kompo ar teliko, wisiska ramybe galwoje… nera jokiu namu darbu ar nepasiruostu kontroliniu… Mirkt Girtas ir wisiskaj absoliuciaj nelaukiu rugsejo 1-osios… Ne Blogai Veee

oj laukiu tos pirmos rugsejo…vistik jau univeras idomu …labai norisi…paziuresim kas ten per biesas… Cha cha

…man kazkaip tai vienodai sviecia… Nekaltas

Nelaukiu tos rugsejo 1 d. Vien apie ja pagalvojus negera pasidaro.

Fainai Cha cha

labai prasau, nepriminkit man rugsejo 1 Žliumbia jos laukiu tik del musc slam konerto Taip

Pavargęs pabludai

ahahahah Juokiasi kas moka “mokintis” tas ir laukia Mirkt as tia laukiu!!! jes! prasides vel linksmybes Mirkt kaip pasiilgau pasisiaususiu is pykcio mokytoju Juokiasi mua mua visiems pedagogams Lūpos Jums su nuolaida vaistinese turetu parduoti tabletes nuo nervu Juokiasi

Nelaukiu… Pavargęspas mus ne klase ,o durniu saika… Juokiasiir dar durnesniu prieis… Nekaltasjauciu bus arba labai achujenai arba nors trenk galva i siena …1 is 2 LiežuvisPx laiko gi nesustabdysi… Nekaltaskaip bus taip bus… Niam niam Tūsas Kietas Cha cha Kanda Flirtas Girtas Cha cha