Nutūpiau
taip niekad gyvenime ir nemeginau sitam zaidime nusileist
visalaik issoku kazkodel…
Lordaz, matomai negali pakesti kritiniu situaciju
Galvoju kazin ar verta pasiimt sita zaidima ant ps3
Turiu nuvilti, čia aš nenusileidau taip gražiai tiesiog išbaniau modintą black market, tik per didelią transporto priemonę pasirinkau, tai vos ne ant viso kaimo numetė
Beje SA:MP kūrėjai dirba prie JC2 MP tad greitai galėsim krėst chaosą online
kazkodel laaaabai abejoju ar greit, ir labai abejoju ar isvis idomu bus (90% duodu kad bus kaip SA:MP ta prasme kad nebus neivieno NPC visam mape, galesi tiesiog keliese palakstyt ir sinchronizacija tokio lievumo bus kad tampysis, teleportuosis ir sliauzios tiesiog kiti playeriai ) na cia tik mano nuomone, as turiu pilna teise klyst
Čia pora sinchronizacijos video:youtube.com/watch?v=AaYeeSflhrU&feature=player_embeddedyoutube.com/watch?v=8hBheLY1jWc&feature=player_embedded#!Sakyčiau sinchronizacija visai gera
smagu girdet del multiplayer o siaip, perejus visas misijas (mercenary mode) dingo man visi zmones, masinos ir t.t., gatvese tik mentai
jum irgi tas pats?
nope viskas tebėra jokių didesnių problemų su žaidimu man dar nebuvo
as ir dabar “mercenary mode” zaidziu
Kartais pagalvoju, kad kurejai tikrai nesveiki, padare toki zemelapi, kad kiekvienas kampalis unikalus ir nesikartojantis
Koks čia game’as?
Just Cause 2
kazin ar is vis imanoma nusileist… Kiek as bandziau kartu, tai ratai po skridimo budavo sulinde i lektuva, tai besileisdamas paciuozdavau pora metru ir sprogdavau Nusileist iseina turbut tik su sraigtasparniu… Nors tas irgi vos vos uzkliuves uz ko apvirsta ir sprogsta…
iseina nusileist ir su lektuvais, kiek bandziau bent jau su tuo maziuku ir su kariniais reaktyviniais
kaip jus galit zaist sita nesamone… cia bangoj prisiurejau screenu uzsimaniau ir as. siaubas kazkoks o ne zaidimas. tas supermenas su savo kabliu… tai jau bl reikejo daryt iki galo kad laipiotu sienom kaip spidermanas, skraidytu normaliai ir dar ugnim spjaudytu o cia nevykelis kazkoks laksto…