Nutikimas prie gelezinkelio stoties

Nutikimas prie gelezinkelio stoties

Jos Tau norėjo pasiūlyti savo paslaugas, o Tu atsisakei. Reiškia, silpnai išvystytas marketingas (nesu ekonomistas, gal klystu…?). O kitą kartą nepraeik pro šalį. O gal tiesiog nenorėjai imti iš jų pinigų? (Džentelmenai pinigų neima, tiesa?)Šypsena

Vakar vakare, tamsiu paros metu, ejau pro gelz. stoti Vilniuje. Pamaciau stovint keleta moteriskiu MoterysMoterysMoterys ir dar pora MoterysMoterys.Man priejus arciau, jos pradejo mane itartinai nuziurineti. Kazko norejo. Uzkalbino. Atsakiau. Jos buvo baisios kaip ***šnosparnis. Pradejo siulyti kazkokias savo paslaugas, ir tada man kaip zaibas trenke mintis: jos ruosiasi pasiglemzti mano saziningai per diena uzdirbtus 20 Lt, sildziusius mano kisene. Vos pabegau.
Gal kam yra nutike kas panasaus???

cha triuba prostes issigando… chi chi cha chi Šypsena vaikeli nuo ju nereikia begti jas reikia rurinti, ar siusti velniop…

Jo triuba tikrai nesitikėjau, kad tu mergų bijai(nesvarbu ar jos baisios ar ne, bet vistiek mergos)…cha, chaCha cha

Nors ir suvytusios narkomanes,bet visgi Moteris

isvada- nevaiksciokit nakti stoties rajonu, jei bijot prostituciu… ar dar ko… ir isvis tai ne pats saugiausias miesto rajonas… jis isvis yra baisus…Baisu net diena… nors ne, diena nebaisu… vatŠypsena