nusipyrkau

nusipyrkau

Paemiau praeita savaite reno velsati 2005 m. su 2.0 litru warikliuku - super masinyte!!! Lakstau ir negaliu atsidziaugt!!! Pas manes dar specialus modelis - Pinin Farina edition su kakawiniu pilnai odiniu salonu pilna elektra ir wisais imanomais nawarotais!!!)) Zodziu rimtas aparatas. Bet jau pradeda trukti traukimo wakar negalejau draugelio su BMW 540 padaryt tai nusprendziau kad desiu turbina i savo varikli!!! Gal zinot kiek cia gali kainuot? Ir kur galiu nusipirkti turbina. Jau isimilejau sawo renuka, dabar reikia ji susitvarkyt kad butu negeda pries draugus nei gatvej nei ant drago. Iswaizda jo super, tik biski dar reikia aptwarkyt (desiu duslintuva sportini kad garsas pageretu ir vaizdas bus normaliasnis), pavasariui susiradau 19 coliu lietus ratukus, dar wa turbo isimesiu, gal dar bamperius padarys man, xenonus per draugeli is amerikos uzsisakiau sake pigiai suweiks. Aisku aparatura irgi rimta desiu, nes tokioj masinoj be aparaturos geros tai jau geda!!! Dabar magelis kazkoks yra tai kai gerai muzika uzplesi tai perdzia kazkur gale, nezinau reiks ziuret kaska rimtesnio det. Subuferi aisku i bagazine mesiu. Aciu uz patarimus!!! Kas dar tokius aparatus turit, gal kada susitinkam parodysiu sawo? Pas manes ant sonu ir salone uztat yra zenkliukas Pinin Farina, cia reiskia kad pas manes limituotas modelis. Pardavejas kai pirkau sake kad tokiu pagaminta yra tik 100 wienetu Taip jus teisus velsatis labiau komfortui automobilis o ne sportui, bet juk malonu kai masinyte ne tik gerai atrodo bet ir waziuoja!!! Bet nesiskundziu nes ir dabar beweik visus draugus padarau sus avo renuku. Bet turbina wistiek desiu nes juk faina kai paspaudi ir auto rauna i prieki!!! Siaip sako i 6V variklius geriausia det dwi turbinas, tai pagalvosiu gal dwi desiu - tada jau tikrai nieks manes nepadurs gatwej Malonu kad yra cia ir daugiau turinciu velsacius, gal kada suwaziuosim paziuret savo velsaciu! Tik geriau pawasari kai ratukus R19 uzsimesiu ir muzikyte rimtesne pasistatysiu. o del turbinos tai wistiek ja desiu nes man labai patinka kai su turbuota masina waziuoji ir buna tas toks “pshhh” is kapoto sklinda! Tuo labiau draugas sake nesunku ten turbina idet, jo draugas sau yra isidejes i golfa ir sake daro wisus gatvej su tuo golfu!!! Reiks man kada pabandyt sustot su tuo golfu paziuret kuris kuri padarys. O tuo labiau jei pastatysi velsati ir laguna tai panele iskart i velsati ilips ir papinyka atsisegs, nes tas laguna tai kazkoks seneliu automobilis. jo draugelis man irgi sake kad galima kapota is stiklo pluosto padaryt ir juodai nudazyt, tada atrodis kaip sportine ir sake svers zymiai maziau. Bet cia paskui kai turbina isidesiu. Kito velsacio man tikrai nereikia, uztenka ir sito wieno, bet as ji noriu jau susitwarkyt kad jau gerai butu ir nebutu geda su juo i gatwes islekti ar panele koke isisodinti wasara prie ezeriuko nusiwezti. O kokias ten sportines spiruokles deda? Ka jos duoda? Man irgi reikia. Ir kuo sportines lempos nuo paprastu skiresi? o tai kodel tada pas mane ant wariklio uzrasas 16V?? Tai kad mano velsatis ir taip stabilus, kai ziedu warau neikiek beveik nepakrypsta. Ir kuria prasme grozio duoda? O kaip atrodo tas lexus style? Jo sport filtra butinai desiu, maciau zaliu buna, neblogai atrodo, ka manai apie juos?

plagijatorius Juokiasi

Alaus perdauginai ? Cha cha

Tiek vargai, o atėjęs moderas vienu delet paspaudimu viską ištrins Juokiasi

Juokiasi ValioDar girdejau, kad ant jei ant savo bolido uzsiklijuoji nekleikiu, tai tada visi taves bijo ir galvoja, kad tu esi vierchas. Pageidautina uzsiklijuot TURBO, SPORT, TUNING ir kitus. Dar butinai reikia uzsidet spoileri, geriau kuo didesni, tada masina geriau trauks ant trasos, nes pasipriesinimas oro bus mazesnis. Vakare labai graziai atrodytu tokie lazeriniai-neoniniai purkstukai, antena ir butinai lemputes ant dusliarkes. Tada ir policininkai nestabdys, nes galvos kad tu esi ju remejas. Tai tiek.

nakleikas reikia klijuoti su tokiu firmu pavadinimais, kuriu pas tave nera, pvz: brembo, sparco, apex, venom ir t.t. Cha cha Cha cha

2 M_M> Nepadauginau. Perskaičiau vieną temą viename iš klubų, tai nusprendžiau parašiti… Bet ple vakar paną pasisodinau i vidu, tai ana atsisedus iškart papinyka atsisege.

Praeitoje “TOP GEAR” laidoje pasišaipė iš šito Renault šiek tiek Šypsena

Top Gear jei tiketi tai geriasia auto yra Robin Reliant, ir 100m senumo supuves RollsRoyce, nes su juo galima ivaziuoti i baseina ŠypsenaPasakys tau anglas, kad prancuzas ka nors geriau uz ji padare Šypsena

vudziui po moderu rinkimu stogas nuvaziavo Kvankt?

ta zalia filtra ir sportines lempas pirmoj vietoj dek Taip

plia,siauliu mezgejai ka pamege tuos sacius,jauciu kokie 5-6zuja

Vudi > arba as durnas arba tu laike pasimetes. bet jei as gerai pamenu, tu sita erdvelaivi jau apie 1-2men turi. tai kokia cia praeita savaite? Nekaltas

Shiutka… Labai patiko šitas:peugeot-klubas.lt/forum/index.php?act=ST&f=2&t=11383&hl=couPagal jį sukūriau šią istoriją Cha chaVV

kazkas nesukarpe… Juokiasi

tema butu idoMIAU Cha cha

bet shitu vidus man ishties patiko

nx kaip lievai atrodo

vudi, o kaip tavo volvo? Nekaltas negi iskeitei volvo i sita kalaboka?