nusiprausem
bl kai pradedi krapstytis nera galo…
ubagu masina, nuvalkiota, pilna kiemuose, o dar juoda - plauk ir plauk kaip as toki myleciau
a brangus anie fokieciuose?
bbz. man neJikandamas, tai net neziuriu skrydziu ekspertai, kaip su kainom buna, kaip jos kinta, kas ismanot? tarkim pries menesi buna 300lt i abi puses, pries 3 sav (dabar) jau 570. Ar imanoma, kad atpigs vel, ar jau tik branKs?
man siandien pirma diena darbo, tai nu nx o cia dar mersai prabangus, kai as be masinos likes
su kainom visaip gali but
man irgi siandien pirma diena, tai nu px. masinoj
pakeitei firmą?
Siaip kuo anksciau tuo pigiau,bet ne visada gali ispult ir pigus skrydis diena pries bet reik ziuret visada,tikrint.o kur skrisi?
grazus mersas
bbž, pirkau prieš mėn bilietą, tai ir iki galo poto kiek mačiau nesikeitė kainos. kaip papulsi
Robi - as tai ne. Bet nauja savaite, prasideda dazniausiai pirmadieniu, tai pirma diena per skrendu.lt ziuredavau, bet pasirodo kas patirties daugiau turi, ismaste, tiesiai pas ryanair wizzair ir pns ziuret, + skrydzius atskirai pirktis i viena ir atskirai i kita gala, ir vietoj 570 gaunasi apie 350
IR kas svarbiausE, nevisas galimybes rodo pas skrendu.lt - kitu skrydziu net nera!!! o as taip dziaugiausi tuo psl…
Tai faktas tie visi makaliai jybani trigubom kainom pardavineja,o uzsakyt pats esu uzsisakes per wizair ten viskas tikrai paprasta…
tai px, ryanas gi iš fokiečių skraidina. man tai į ukėjaus viršų ir dar važiuot 2h
as esu bandes uzsisakyt, bet nesigavo buramonas sake, kad tipo kreditines kortos reikia, o ne debiletines
Teip,bent as is kreditkes uzsakinejau.p procedura paprasta,ir jei darysi nepamirsk uzscekint
tai kaip jus raynier nusipirktumet bilieta ps. grazus mb
kam man ta bilieta pirkt, as PELIKANA turiu
Reik ir man dairytis bilietelio lektuvelio kokio jau po biski lygiai savaite kaip jamigraves snd