Nusipirkau Sony Ericsson T610...

Nusipirkau Sony Ericsson T610…

K A I F U O J U…TūsasTūsasTūsasTūsasTūsasTūsasTūsas

I kiek suplojaj?

http://www.myt610.com

Bet atrodo perkrautas dabar.

Tai kur pirkai ir kiek mokejai?Pavargęs

jeigu cia nekoks joke’as tai parasyk kaip jis ten. idek kelias foto. indomu kaip jis ten fotkina

mokejau 1400…nu biski nusiderejauŠypsena fotkes idesiu veliau. Kokybe aisku ne professionaliŠypsena

2 cinkas: Fotkes berods Absoliutas buvo idejes pries kokia pora menesiu

Mano nuomone,tai tikrai rimtas telefonas.

grafika tai pzdc…kaip kompo ekrane,ir displejaus didys… baterija laiko labai gerai,mygtuku kokybe,apshvietimas- idealus…polifonija-super(lyginau su S55)Vienintelis minusas-sauleta diena kieme ekranas nelabai iziurimas…

parodyk fotkes Šypsena

Kur paemei?

neblogas reiks ir man pagalvot

Pirkau pagal skelbimus. omni.lt ir skelbimai.lt,buvo to pachio zmogaus skelbimas. Zmogus patikimas, yra oficiali garantija su anspausdais, jokiu problemu.

kazko nesiusinchia fotkes i banga…nzn…gal nemoku…

Achiu, geras adresiukas. Parsisiunchiau temu telefonuj, melodiju yra daug…vciskas gerai veikia. Per blootooth imechiau i telefona…Šypsena)))

Grafika pas tlf tikrai galinga vien pixeliai ir 65K spalvu gaug ka pasako bet kai pvisada SE pasisika su tlf dizainu visus juo kampuotus daro. asku daug kas pasakys kad grafika atstoja viska bet ne man tlf turi buti grazus ne tik "vidumi" Šypsena

Pas mane irgi 65k spalvu. Bet aisku kad t610 geresnis

Grafika pas tlf tikrai galinga vien pixeliai ir 65K spalvu gaug ka pasako bet kai pvisada SE pasisika su tlf dizainu visus juo kampuotus daro. asku daug kas pasakys kad grafika atstoja viska bet ne man tlf turi buti grazus ne tik "vidumi" Šypsena

o kaip su meniu greichiu? Ar SE ishsprende bent kiek shia problema? Kaip palyginus su tavo minetuoju S55?