NUSIPIRKAU DOOM 3

NUSIPIRKAU DOOM 3

Nuejau siandien i disku krautuve, geru, nauju zaidimu ieskoti. Vartau piratinius diskus ir galvoju ka pirkti, kai staiga pries akis iskyla piratinis diskas su uzrasu "DOOM III" . VOBL***** , kas cia dabar!!!. Juk jis dar neisleistas!!! Dedu 15lt ant stalo, imu diska ir begte begu namo. Visa sita geri sukisau i CD-ROM suinstalinau ruska ir angliska versijas, isijungiu, (uzrasas LODING ekrane stovejo 10min.) ir pradedu grajinti. Zaidimas taip uzlagintas, kad neimanoma zaisti (kokie 5 fps). Galvoju: reikia sumazinti viska ant LOW. Tada pastebiu, kad visi meniu punktai iskyrus "Exit" ir "Single player" neaktyvus. Ot piratai *********!!! negalejo zmoniskai nupiratauti… Veliau ant dezutes pastebejau uzrasa "LIGHT VERSION" ka tai gali reiksti, gal cia tik beta versija?

bbz as is interneto toki dalyka parsisiunciau hehe cia alfa ar beta nzn bet DEMO tipo Cha cha O vezha tai sunkokai kompas Šypsena

pas mane tas doom3 harde uzima 1.07GB, nu tokio dydzio tai tikrai ne demo versija, bet patikrint irgi negaliu, nes "saunusis" mano Duronas 700 su "sauniuoju" MX400 neisveza…

cia tik light versija…Cha chaCha chaCha cha…tokia gali is ineto atsisiustCha cha
pas mane ir lagina…nors kompas ne is prastujuAš nekaltas

15 LT kaip i bala… taigi ten tikriausiai doom3 alfa versija…

Nukopinau ir surarinau to disko turini, ir siandien padesiu i kazaa. Sitas geris kazoje bus nuo 23:00 val. iki 6:30 val darbo dienomis. Kadangi mano interneto greitis 5Kb/s tai per savaite gal kam ir pavyks parsipumpuoti. Failo dydis 569MB - pavadinimas "doom3tikras"

as is interneto suspausta faila doom3 parsisiunciau kuris uzeme 360mb kazkur o isskleidus gavosi 1,07 GB LiežuvisLiežuvisLiežuvisLiežuvis

nu gerai, itikinai, kad ten tik demo. Nekisiu to chlamo i kazaa… O beje, kiek lygiu yra ant tos "light" versijos?

nu ten tipo alfa versija bet tai tas pat kas DEMO as manau… pas mane yra tik trys zemelapiai bet nezaidziu nes koki 3 fps Mirkt

atlikimo technika Geraispalvu derinys Geraikompozicija Geraisumanymas Gerai

į gotų festivalį Šypsena))

10