nusibodo tie spuogai
mano vyra labai beria veido srityje. atrodo jau viska isbandem :ir maista reguliuoju ir liepiu prastis su muilu ne karta per diena(mat jo oda labai riebi)ir isbandziau nemazai kremu rusiu… nebezinau kas daugiau padeti galetu. dabar bandau juos kiekviena ryta ir vakara patepti peroksido tirpalu… jei butu visas kunas isbertas sakyciau jau yra kokia liga… na bet tik veidas
noriu jo vel grazaus kaip buvo
Nueikit pas kosmetologe
Na pas mane ta pati problema, jau metus kankino (pirkau vaistinese vaistus po 30-50lt), tad iskart galiu pasakyti nieko is tu reklamuojamu nepirk, nepades. Pries kelias dienas buvau pas kosmetologe nuejes, tad israse kazko panasaus i tikrus vaistus. Ten tik su receptais, tad tegu nueina tavo vyras ir pasikonsultuoja, patars ir israsys vaistu normaliu.
P jei nepades tai ka israsys, jie tada special proseduras paskiria, bet turi padeti ir tie vaistai…
p.s. as dar tik antra diena tepu veida tais vaistais, tad nieko konkretaus pasakyti negaliu, tik po savaites tureti buti kazkoks efektas, na bet sake drauge, kad jie tikrai efektingi, tad tikiuosi ir as pasveikti
na tikiuosi tau tie vaistukai pades. zinau kad reiktu pas daktariuksti koki eiti, bet kad cia kur tik nueisi tai visokiu tyrimu daug pridarys
, o sukainuos net neaisku kiek
. kad butume lietuvoje jau senai buciau ji pas gydytoja nutempusi
profesionaliam grozhio salone [gal kainos biski didokos] bet efektas patikek ishvalo taip kad paskui po keliu dienu oda shvelni ir shvari kkaip kudykio uzhpakaliukas
Man ir pan. yra Na tiksliau man paauglystes ar kaip cia tuos spuogus pavadinti
As ir l. daug tu visokiu kremu ir t.t. isbandziau, bet… kaip turejau spuogu taip ir turiu… na gal kazkiek maziau, bet manau cia del amziaus (su metais isnyksta jie gi visai - subresiu
) Ejau ir pas kosmetologa, na dar ir vis vaikstau, bet kaip ir sakiau didziulio efekto nera tik labai skauda
O kas blogiausia, kad oda ir liks tokia negrazi…
O gal kas zinot kokiu efektyviu budu tai bedai spersti ?
joo. kartais manau kad tie kosmetologai padeda, bet kartais oda dar labiau uzsikrecia. tada jie priraso kokiu vaistu nes nebezino kaip padeti, o dar pinigus plesia o kad ir isvalo. jei problema yra is vidaus tai ju vel pridyksta ir vel nebesvelni oda
gal kas yra geres kokiu hormonu nuo tokios problemos ir jie padejo? atsiliepkiteprasau
As pradejau naudoti krema "Skinoren"
Ant pakelio parasyta kad efektas matysis po kokiu 2-3 men.
Tepu jau 2-3 savaite ir turiu tik viena kita isdykusi spuoga…labai susitvarke oda
Nors ir praejo,reik naudoti toliau.Paskui po 2-3 men daryti pertrauka apie 1-2 men ir vel pasiteplioti profilaktiskai.
Sitas kremukas ne is pigiu(bet jau man)
30g ~35lt
pati neturejau tokiu problemu, bet buves draugas turejo ir labai rimtu. Atsimenu kasvakara tepdavau kremu-pudra (Acnecolour). cia tokia speciali, kuri istraukia is po odos visokius nesvarumus. Aisku ir pati karts nuo karto tepdavausi vietoj pudros. Rekomenduoju - tikrai geras dalykas ( buvo apie 15 lt). Po to vakarais uztepdavau cinko tepalo, palaikydavau penkiolika minuciu ir nuplaudavau. Tas velnias irgi nebrangus ( 2-3 lt). Po to girdejau, kad padeda mieliu tabletes ( sesuo naudojo).
Ale butum moteris- patarciau gerti kontraceptines - efektas nuostabus. O vyrams tai sakau gal yra kokiu kitokiu hormoniniu preparatu, nes sitie spuogai yra del hormonu pusiausvyros sutrikimo.
Nebutinai
Nu gal ir klystu, as juk ne gydytoja, o programuotoja
brolis turėjo tokią prob.
bandė viską
padėjo tik kosmetologė
papildai, vaistai ir pan.
kainavo, bet patikėkit tikrai daug mažiau (ir pinigų ir nervų), nei per tuos metus kai liaudies išmintim veidą "darė" sau
užtempė per ilgai - liko veidas truputį randuotas, bet viskas o’k
As paauglysteje irgi turejau viena kita spuoga.Mociute man patare juos taip naikinti - ismuilini spuoga, tada nuplauni labai karstu , o paskui saltu vandeniu. Padedavo
O dukrai gavau kazkokio labai smirdancio skyscio,kazkurioje Ignalinos vaistineje bendradarbes pazistama padare spec nuo spuogu.Tik va, nera pavadinimo.Tai ji tepesi juo ir sako, kad padeda.
Kas neturit pinigu,siulyciau eiti ne pas kosmetologa.Pati turejau problemu su veido oda,tai nuejau i odos poliklinika,pas dermatologa,kuris pasiunte mane i klinikine laboratorija atlikti spuogu tyrima.Tai nekainavo ne cento ir nustate diagnoze:veido erkute.O kai zinai tikslia diagnoze,tada ir gydytis paprasciau.Gana ilgai vargau,bet gydytojo israsyti vaistai padejo,o ir per pinigine ne skaudziai trenke.Dabar pastoviai,kas kazkiek laiko lankaus pas dermatologa,nes ta erkute vis atsinaujina ir kiek zinau,kad visam laikui jos neisnaikinsi.Taip kad linkiu sekmes kovojant su spuogais ir neskubekit i kosmetikos kabinetus,kur kainos nezmoniskos,o naudos mazai
.
Dėl mielių tablečių tai nenorėčiau sutikti, pvz. mane nuo jų kaip tik beria
mane irgi nuo ju dar baisiau spuogais ishmushe
Tokia problema reikia spresti kompleksishkai, t.y., ir gydyti vidaus problema (vis delto hormonu pusiausvyra ishsitirti reiketu) ir oda. Oda gerai sutvarko pylingai glikolinemis rugshtimis. Deja, tai pakankamai brangu - viena procedura apie 50-60Lt, o ju reikia ne mazhiau 10, mazhdaug kas savaite. Dar sako, odos bukle pagerina zharnyno praplovimas.
o mano sesuo liko patenkinta ir pastoviai profilaktiskai pageria dabar. Cia jauciu be gydytojo konsultacijos geriau isvis nieko nenaudoti. Kad paskui kokios dar alergijos neisitaisytum
Man jokie SKINOREN’ai (apie 1,5 metu naudojau) ir ACNEFUGE’ai (antri metai naudoju) nepadejo…
Dab geriu vitaminus odai, veidui, alaus mieliu tabletes, tai lygeja odyte
siaip kontraceptines tabletes sako padeda ypac DIANE, bet as niekad nanaudojau kontraceptiniu