Nupirktas įnagis
AA klubo nariams iskeltas salygas vykdai?
pieno riebumui??? Koks jo tikslumas?
ble jei iskiltu tokio daikto butinybe, ciuju susimasciau ar ne laikas i g. vilties gatve pas narkologus kreiptis.
Pasitikrinau sveikatą šiandien - sakė, jaunas sveikas vyras, inkstai tvarkoj, tai pravažiuodamas nupirkau įnagį. Single malt’us toliau degustuosim. Šalimais Webastinis pultas, daiktas geras.
Ralfas, tikslus, čia ne žaislinis. Nakčiau - aš rizikuoti nelinkęs, ypač, jei po pirties su draugais ir po pokeriuko sekmadienį važiuoji porą dienų pabaliavojęs. Geriau pasitikrinti, nes rezultatai gali nustebinti.
as ir ejau komisija…vel A kategorija…vel nerado nukrypimu…komisijos pirmininkas nors siaip pats visada jauciu mieguistuma
pas mane tai polsuchoj zakon. pats įsivedžiau. nx užtenka jau. vakar nei lašo, o šiandien kažkoks pachmelnas jaučiuosi, bbž kas čia darosi
Aš kažkada į bičiulio analogišką šeštadienio ryte po pokerio naktelės kai pūstelėjau, tai akys ant kaktos išlipo. VIDUTINIS. O realiai būčiau važiavęs be dvejonių. Taip kad atsarga gėdos nedaro.
Dr, a mieguistumas nuo ko?
ooo naujas modelis ZENITH…
turejau alcoscan al6200, dabar jau gerus metus turiu alcoscan al7000 galiu pasakyt, kad tas senesnis, “griozdiskenis”, ne tokio patrauklaus dizaino al6200 daug geresnis buvo, nes tas al7000 labai greit iskrauna baterijas arba tik ciut ciut jos pasesta jau nebeleidzia pust, cypauja ir nieko nerodo, tada belieka tik per prikurke masinoje pust arba naujas baterijas det. Nzn kaip sitas naujasis Zenith. Galejai is karto ir tu putimo antgaliuku prisipirkt alkotesteris.lt/?id=124, nes ten komplekte juokingai ideda berods 4-5 vnt
bet tai px visiems per ta pati antgaliuka visi pucia “n” kartu ir nieks neperka nauju antgaliuku nesuprasdami, kad ten pievas jiems rodo, kai visi pucia i ta pacia duda “n” kartu
jei nori normaliu parodymu kiekvienam putimui NAUJAS antgalis isluptas pries pat putima
Auris kas kiek kalibruot reik? zaisliukas siap cia… du metai guli spintoj maniskis… reik kalibruot vezt… nes pieno riebuma rode jau visiska… bet tiap laiko ir nerandu… daug paprasciau zmona uz vairo pasodint
Auris, prie ko cia rizikuot? Tai negeri pries vairavima, ir tiek. As tai isvis megstu turet net para+ laisva pries vairavima, po gerimo pabaigos, kad per 36+ val. normaliai ataiti. O tu ‘bokalas alaus’, ar vyno taure, tai as nesuprantu, nafig to reikia, jei zinai, kad vairuosi. Buna, aisku, kad simboliskai tenka pakelt kokios sampes taure, bet tai ne kiekviena diena, ir tikrai tai ne pagrindas tureti alkotesteri. O tas aparatas, tai sori, man kaip ligoniams kokiems, pvz atsikelia ryte, ir ikala, nes kitaip numirtu ant pachmu, o tada jau ant pietu stebi situacija, kada ant ribu ribos gales trumpam pavairuot, ir vel
. Cia toks ispudis, kad zmogus pastoviai mocina, ir kaip koks debetikas turi stebet cukraus kieki kraujyje, tai cia pastoviai stebi alco norma, ir gaudo momenta, kai gales vairuot. Nieko asmenisko, tiesiog pakomentavau, kaip as interpretuoju ta istatyma FR, kad kiekvienoj masinoj turi/tures buti alkotesteris.
Auris…bbi zino…bet galeciau parom gert ir miegot…gert ir miegot
CDTI - nu tai išplauk tą antgaliuką ir tiek. Arba po pūtimo duok 15 min. alkoholiui iš to antgaliuko išsigaruoti. Čia nereikia perdėti - elementarios žinios ir logika. MRC, 300 pūtimų arba 6 mėnesiai. Nakčiau, tu kažko nesupranti. Aš pachmielo negaliu daryti. Neužtenka man tam sveikatos ir labai žiaugčioju.
Čia nuo nakties gali būti dar alkoholio. Mano taisyklė - nerizikuoti. Kartais neturiu sąlygų, kaip tu - tai darbo reikalais tenka, tai tas tai anas.
Auris nu nx su tais praplovimais ar “davimais issigaruoti” kai gersit kada su xebra ir pusit i duda, pabandyk i ta pati antgali su visais xebrantais pust, paskui praplauk arba “duok issigaruoti” ir pusk vel, tada issilukstenk nauja antgali ir pusk i nauja, pamatysi, kad bus skirtumas
jau isbandyta, patikek. issiluksteni nauja antgaliuka ir puti, ne milijonus kainuoja MrCyBoRg, dek dabar pat cia saviski: plius.lt/redaguoti/kategorijos-pasirinkimaskoks ten tiksliai modelis? vis tiek tau nereikalingas, pamatysi kaip greit paims is taves
aisku, jei kaina ne kosmonautiska bus as nesuprantu zmoniu, kurie turi daiktus, kuriu nenaudoja ir niekada gyvenime nenaudos, bet vis tiek laiko
) visokie servizai ir pan.
nx stumi ta alkotesteri ir viskas, jei nereikalingas, nebent “čėdini” ateiciai sunui arba dukrai (nzn ka tu ten turi)
)
As tai negeriu isvis (anokia cia pjanke ), jeigu zinau, kad kita diena vairuot reiks (ar i darba). As tai megstu
, o kita visa para negerti, bet ir nevairuoti, vairuoti (i darba) tik i trecia para, jei kitaip- as nebaliavoju.
ble reiktu ir man. nes ryte po baliaus atsikeli, trukes dar visas. bet ai galvoju, ****u gal nepripusciau nes vaziuot tai reik…
Pats turiu al 6200 naudojamas po savaitgaliniu pasisedejimu pirtyje su 1-3alaus…tad gryztant namo visad “prasisaudau”
Kažkaip ir aš nemėgstu rizikuoti.