Nuovargis

Nuovargis

Labux visiems,
Kaip tik vasara taip mane ima kamuoti pervargimas.Nežinau Prasau gal tie kas susiduria su panasio problemom galetu patar kaip isvent dazno nuovargio… Buciau labai dekingas Šypsena
P.S. Pervargimas tikrai ne nuo linksmybiu ar padauginto alkoholio kiekio…Ne

tai gal per mazai linksmybiu ir alkoholioMirkt
O jei rimtai … tai geriau parasyk nuo ko nuovargis

nuolatinis neissimiegojimas ir atsakingas darbas

Hmm reikia atostogu, jei taip…niekas kitas nepadeda,kaip geras miegas, pasivaikciojimai grynam ore, sportas ir pan…Man dar padeda po darbo dienos saltas dusasŠypsena

man labai padejo vazhinejimas dvirachiu Taip Gerai net veidas pashviesejo Šypsena

as turiu tokia pat problema.Pradzioje galvojau, kad man reikia atostogu, bet tai tesesi ir po atostogu ir netgi paumejo. pradejo einant gatve zeme slysti is po koju. issigandau ir nuejau pas gydytoja ir man nustate mazakraujyste.
siulyciau nusipirkti pakuote magnum B5 ( visa pakuote isgerti nesvarbu, kad pagereja…), kalio snypscianciu tableciu ir gelezies. Dabar jauciuosi labai normaliai. Tikiuosi kad ir tau pades. Cia yra paprasciausi vitaminai, todel jie nepakenks.
beje… gydytoja liepe sureguliuoti mityba: daug jautienos ir zaliu darzoviu. vengti vistienos, nes ji maziausiai is visos mesos turi naudingu medziagu.

sekmes gydantis

susiduria Taip
s.m. - tik atostogos gali ishgelbet Taip

siaip - butinai gerai ishsimiegot, teisingai maitintis, karts nuo karto su gerais zmonemis pabut ir bootinai - sportuot!

linkejimai Labas

Pirmiausia reikia myleti save ir neleisti sau paciam kankinti save. Reikia, tai l.svarbu, išsimiegoti. Nemiga be galo sekina organizma.
Beto, dar reikia sveikai maitintis.

Vasarą aš visada tik atgaunu jėgas, nes daug saulės, daug sviesos.
Dar plaukiojimas yra pati geriausia priemone ir įtampai nuimti, kartu ir viso kuno mankšta.

Pirmiausia- darbo bėdas palik savo kabinete ir nesinešk jų namo, nes tuo tik dar save vargini; antra, jei akyse tamsu - trūksta geležes ir vitaminų - valgyk daugiau daržovių ir raudonos mėsos; trečia - pasistenk susirast kokį atsipalaidavimo būdą, kuris padėtų pamiršt darbą ir jo bėdas: dviratis, tenisas, badmintonas ir pan. SėkmėsLabas ir negadink savo sveikatos dėl darbo, nes jis to nevertas, o sveikatos reikės visą gyvenimąTaip

Pirmiausia, manau, reikia persikraustyti toliau nuo valdžios ir arčiau prie virtuvės. Jei tą pačią kėdę trini daugiau nei 4 metus - laikas galvoti apie kitą. Cha cha
O paskui - ir visas aukščiau išvardintas arsenalas: magnis, atostogos, šilta jūra, hamakas, "margarita" ir t.t.

Butu labai idomu,ar kas israsys recepta,kaip tai isvengt,nes as susiduriu su nuovargiu kasdien… taip patLabas

Berods, liepos 19 sestadieniniame Lryto priede "gyvenimo budas" buvo rasyta, kad toks nuovargis gali buti vasarines depresijos pozymis. Gali placiau apie tai pasiskaityt tame numeryje.

Na, ponuli, tai labai turesi ka veikti…
Bet siaip tie patarimai yra geri ir teisingi, o pagrindiniu laikyciau - ismokti atsijungti ( cia kaip kam geriau - nuo alkoholio ir kvaisalu, o man geriau gamtoj ir su gera kompanija ( alkoholio nelabai toleruoju Ne). Ypac prie vandens.
Tai tiek. Bet kokia atpalaiduojanti veikla sikart ponui ne pro sali.

bent jau man betkokia atpalaiduojanti veikla dar labiau i nuovargi ir depresija vare. Netgi sededama kopose prie juros jauciau nuovargi , apatija ir silpnuma . nebuvo niekas idomu. pastoviai rekdavau ant vyro del menkniekio ( vos ne del to, kad ne is tos puses priejo…) o po to pati puldavau i asaras. As manau, kad pades tik vitaminai nervams, o jei jie nebepades, tai nusipirk silpnu raminanciuju tableciu ( nepamenu kaip vadinasi, bet vaistineje tau tikrai parekomenduos).

Visada turejau sita problema - pavargus nezinia nuo ko, kaltinau zema kraujo spaudima, nusilpusi organizma. Geriau vitaminus, stengiausi kuo daugiau ilsetis, miegoti, bet vis tiek uzsimiegojusi vaiksciodavau.
Bet teruko man isimyleti! Myliu Miegu po 3 valandas i para, vaikstau lengvai apspangus (ar nuo meiles, ar nuo miego trukumo, ar nuo karscio), bet visi pastebi, kad akys ziba, veidas sviecia, jokio nuovargio, vien teigiamos emocijos. Ir jokiu vitaminu nebereikia!

Man padeda vyrų dėmesys NekaltasCha cha, (juokauju)…
:
Vitaminai (Ca+Mg+B grupės);
Šaltas dušas;
Oro kondicionierius darbo vietoje;
Gera nuotaika.

dar maziau miegok ir dirbk dar atsakingesni darba kad galetum nusipirkti dar geresniu magnio tableciu…

Diena miegu, nakti dirbu.
Nepernešu karščio ir saulėsKanda
Kraustomės visi i šiaure gal padės.

visiems aciu uz patarimus Taip
Jei kas dar tures ka pasiulyt, parasykit tikrai manau nepakenksTūsas