Nuomones?
kaip kazin tie 2,5TD ?
Didziausia nesamone tas 2.5d kur eina i situos Voyagerius. 150 000km ir galvutes kapitalkes reikalauja. Voyager tik 3.3. I naujesnius eina CRD variklis, tas puse velnio dyzelis. Sitas busikas yra labai nesaugus. Bet seip masina
idomu, kaip ju poreikis ir poziuris zmogu… yra variantas perpardavimui, tai svarstau…jamt, nejamt… grazus, dazytais bamperiais ir pan 99 metu. Gal ka domina?
kieme toks gaidys stovi metus nevazzinetas…
Geriau jau Picninca pirkciau nei amerikona…
Motyvuok.
Vietos jame tai… pamenu klasiokes vaiko vezima nesulankstyta i bagazine ikelem ir dar pasivazinet siek tiek imanoma
MOtyvacija… ne amerikonas… pakaba geriau laiko… dizainas grazesnis
Na dizainas tai sito 3:1
sorry,bet picnik dizainas kaip reta
bendradarbis turi toki su 2.0 ir lpg,kaune 12ltr kapoja duju,tiesa mechanke.Turi 4 metus,apart vaziukles ir kitu iprastu keitimo nieko nereikia tvarkyt
gera masina + ne amerikonas, o europa jauciu reiks pardavinet uz kokius 7-8k lt
picnince ir vaizuokles nereik tvarkyt… ten beveik amzina… o del dizaino ir skonio nesiginchyjama… man sitas chrisleris vienas is didesniu urodu
kas del saugumo,buvau apsivozes su tokiu,visi sveiki likom
permečiau gide skelbimus šių auto. tai vos ne kas antras dyzelis su variklio defektu arba reik kašką tvarkyti… nepatikimas, paėmęs gali ilgai pardavinėti, pasverk riziką
Kyborgqas, a cia tau amerikono pakaba blogai laiko?
O sitas Krysleris jau pasenes modelis, bet, mano manymu, geriausias kainos/kokybes/komforto santykis is panasiu masinu tuo metu buvo. Geras jis ir dabar- pigi praktiska, ekonomiska masina, detales papigiai.
kad čia naktibledui nesaugu atrodo? Ar bent buvai nusiardęs priekį? Nelinkėčiau tokiam pastoti kelio
prakapukass> kad as ir permeciau skelbimus… nemaciau skelbimu su variklio defektais
prakapusas, troikes su 2.5 paprastu d, ne crd, vapse ner prasmes pirkt. Guvno ne motoras.
naktibledas> troikes, tai turi galvoj toki kaip foto?