nuomone?

nuomone?

man patiktu Šypsena

na as ir kuo daugiau ziuriu tuo labiau patinka.

Visi kampiniai langai turi didesni šalčio pralaiduma. Nori tokio - puiku, tik bus truputi šaltesnis nei įprastas stoglangis ar langas.

tai va, o antrame aukste nevisada buna taip silta kaip pirmam.

Šiap jau šiluma aukštyn kyla Šypsena

Geriau jau tokį namulinija.lt/stoglangiai/GDL_cabrio.html

orangen, kuom jis geresnis?

pas mane tokie sudeti. Tik tie kambariai dar neirengti iki galo. Siaip kambariui tai jie daug priduoda, bet yra kitu nelabai idomiu momentu. Del silumos, tai viskas ok. Is didziausi minusu - didele kaina ir kai toks ispjautas stogas, siena daugiau slampa po langu. Be to ne kiekvienas meistras apsiima toki langa imontuoti. Ir dar vienas niuansas. As dejausi Roto vokiskus. Tai nezinau, ar vokieciai tokie trintukai, ar ju atstovai Lietuvoje. Visu pirma fasadinio lango apdaila neisspresta (stoglangiai viskas ok, kai du salia vienas kito langai, sudedi spec tarpines ir viskas grazu, o fasadinei daliai lieka apie 18 cm tarpas ir daryk kaip nori). Bandziau is firmos kazka ispresti, bet Ignoruoju. Buvo ir daugiau klausimu, kurie taip ir liko. Mokant tokias babkes noretusi, kad viskas butu grazu ir sukompelktuota. Aisku pasidariau viska, bet tai jau mano kuryba.

o tokie nekiekvienoj vietoj tinka. Jei mansardoj sienos pakeltos koki metra, tai ir netiks toks isviso.

borat, kiek du langai kainavo, senai susidejai?

as pries kokius 3 metus juos dejausi. Soglangiai vartosi ne per viduri, o pasikelia is galo, tai uz du dvigubus (ta prasme vienam kambari du vienas salia kito stoglangiai ir kitam kambary lygiai tas pats), sumokejau apie 10000 lt (gal 9000 lt, tiksliai nepamenu). Ir kai tiek babkiu paklojes gauni kazkokia nedadielka, tai truputi pyktis ima. Pvz raneneles, kai vienoj vietoj 4 varstomi langai (du stoglangiai ir du fasadiniai), visu langu rakeneles vienoj kruvoj, stoglangiu rankeneles pilkos spalvos plastmasines, o fasadiniu nerudyjancio plieno metalines net nepanasios formos ir dar i kita puse uzsuktos Pavargęs . Ant vieno fasadinio yra patrupejus saka, meistrai, kurie daug dirba su velux sake, kad veluxas be kalbu tokius keicia kaip broka, o roto tik papiso prota ir viskas tuo baigesi (nors ir tiesiogiai nepasake, kad atsikabinciau). Kazkaip kaip buvo ir taip daug reikalu, tempe tempe guma uzsimirso ir taip viskas liko. Po kiek laiko dar buvau pradejes judinti reikala, tipo “paskambink po savaites”, paskui " mes po savaites paskambinsim" ir vel viska numuilino. Paskui, kaip mienjau, tarpiniu fasadinaim langam isviso jokiu nera (kaip pvz visiem stoglangiam yra tarpines, viskas graziai uzsitaiso), gaunasi tarp langu apie 20 cm tarpas ir daryk kaip nori. Nezinau, gal cia tik Roto atstovai lietuvoje tokie balvonai (firma morita, berods), bet zinau, kad su tokiais balvonais gyvenime daugiau nebeprasidesiu. Tuo paciu ir su roto reikalu daugiau nebebus…

borat, o jei nepakeltos?

jei nepakeltos, tai gal ir tiks, tik pats isivaizduok kaip atrodytu toks langas, nes vistiek sienos mansardoj krastuose bus atitvertos, kad gautusi vertikali bent 1 m aukscio siena, tai gerai pagalvok ar labai patiktu toks sprendimas.