nuomonė?
Kokia nuomonė apie šitas? Draugas ieškosi auto, reikalavimai: - nuo 95metu - iki 10000lt - automatas - sedanas Ar patikimos šitos? Ar remontas nebrangus? ir svarbiausia, kaip jų automatinės pavarų dėžės laiko?
ką čia išdarinėji nx? ką? acakyk daliwiams
is isores man puse velnio bet salions nepatikti, kaip senoj askonoj bent man
bl toki teksta sukurpes buvau, eik tu nx…
jo ble acakik uz kazka… nzn ka cia aumenyje mafiozas turi
jau geriau 406
jau geriau mopedas DELTA
šitų salonai buki tokie o dar ir rūdyje
kuo 406 geriau? argumentuok
pliaaaa…delta
į rūdis nekreipiam dėmesio, mašina porai metų
auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/honda-accord/id- 724419nezinau ar geriau,bet rinkciausi toki,tik su piktesniu varikliu
turejau ir mini su deltos amortikais ir pacia delta ,daugiau tvarkydavau nei vaziuodavau
salonas daug kam pasirodys priimtinesnis, ir kaip sakiau nerūdyje o remonto atžvilgiu, draugelis turi tokia dyzeli, tai viskas taip nepatogu
sugrūsta belenkaip, niekur nepriesi, nu pačiam kanors daryt jau sunku, nuo pežo kaip diena ir naktis skiriasi
as turejau nauja delta,per vasara variklis pavargo,tai per ziema ikeliau nauja minsko 125kubu varikli…zudiks rygu ir deltu,bei pavargusiu seskiu javu
man tai nei pazistamu nei mano tevu nei valdiski opeliai nevaziuoja. anksciau manydavau kad tai tik liaudies mitas, bet paskutiniaisi metai isitikinau, kad nelabai man jie patikti
pliaaa, saule islindo tai su ja ir visos sodros/beretininkai/sodininkai su savo bulkom… vakar vos nenunesiau asilo kuris nusprende kad jam butina reikia ilist i mano juosta man pries pat nosi. mano greitis ~60, jis stovejo… signala laikiau stipriai stabdydamas ~4s reakcijos 0… uz sankryzos rikiavosi vel atgal i pirma ir vel vos i sona negavau
delta su minsko varikliais jau tada britvom vadindavom