nuo rugsejo1 su sviesiom, o ar galima…
ar galima tik su gabaritinem ijungtom vazinet? butina trumpas?
Dieną juk dauguma su gabaritais ir važinėja Kol kas negirdėjau, kad nubaustų
jap,butina
nea negalima-reikia su trumpom.Gabaritines,tik stovinciam auto pazymeti,kad kiti vairuotojai matytu.
privalomos artimos sviesos, o jei nebaudzia uz tik gabaritus, tai dar matyt ne visai suzvereje KP. Man atrodo, kad, Vilniuje dauguma su artimom rieda.
yra pakankamai is viso be sviesu vazinejanciu, todel tu, kurie rieda bent su gabaritinemis ijungtomis, nestabdo. Taciau oficialiai privalomos trumpos.
Siaip tai reikia su trumpom ir nekitaip. Vienintelis atvejis kada galima naudot gabaritines
[quote]Sustojus neapšviestame kelio ruože tamsiu paros metu arba esant blogam matomumui, būtina įjungti motorinės transporto priemonės gabaritines arba stovėjimo šviesas. Jeigu jos sugedusios, turi būti įjungta avarinė šviesos signalizacija arba motorinė transporto priemonė pastatyta už kelio ribų. Jeigu to negalima padaryti, vietą būtina pažymėti taip, kaip numatyta šių taisyklių 137 punkte.
[/quote]
O bent jau man ner sunku tas trumpas isijungt(tik sunku nepamirst isijungt)… ka cia sutaupysi vazinedamas su gabaritinem? Siek tiek daugiau sunaudotu degalu manau padeties zymiai nepakeis.
Info is http://viesoji.policija.lt/ept/index.php?menutype=ketn&show=12
Uztat galima vazineti su trumposiomis, bet neijungtais gabaritais. Patogu- uzgesinai varikli ir sviesos gesta
Tiesa, teks biski pasikrapstyti laiduose, jei tai ne Svedijos rinkai surinkta masina.
Taip zadu ir persidaryt… nusibodo klijuotis lapelius visur, kad sviesas neuzmirsciau ijungt(nelabai padeda)… Bet siaip kai gabaritai neijungti gale apsvietimo ner… geriau darytis, kad ir jie isijungtu kartu. O uzsimirsus tai kokia tamsia lietinga diena ar sutemus gali kas ir ivaziuot.
Taip, cia tiesa. Pasidaryt, kad visos sviesos degtu tik uzkurus varikli nera sunku- nuo degimo bloko maitinimo laido pajungi reliuke (butinai!) i sviesu laida- viskas. Reiktu isideti ir jungtuka (galima net po kapotu), kad vasara galetum sviesas isjungti
uj nepatinka man su atidarytom lempom wazinet diena bandysiu apeit istatyma vienu budu. reix uzsidet ruko zibintus ir ziuret ar labai kabinesis mantukai
Tai kad priešrūkinės irgi netinka(jos skirtos rūkui arba lietui),man jau pasiūlė susimokėti už šį bajriuką…
nu tai kokio velnio netinka tos priesrukines???Juk irgi sviesos!Ngi taip stipriai kabinejasi???As pats jau planavau uzsidet jas…tai ka, ismest man jas dabar per tvora???
per tas sviesas tai vien nesekmes vakar buvo.
Gavosi blogai kai jas ijungiau -pamirsau isjungt (pasekme mires akumas)
ir kai ju neijungiau -gryztant pestieji keliukai sustabde (pasekme ispejimas).
atidok man nemesk
pagal istatymus tai sheip draudziamos priesrukines bet yra apejimas, priekines priesrukinius zibintus galima naudoti jei nedega kaires puses trumpoji lempa, tai jei neveikia abi lempos taipat galimi jie. Bet kaip ant kokio uzsokes mentuko gali gincytis, buna tokiu jei uz ta nesurasys prisikabins prie kitko
o ar negaletu mentukai but paprastais zmonemis???Kodel jiems butina prie ko nors kabinetis???
troike rašė:
o ar negaletu mentukai but paprastais zmonemis???Kodel jiems butina prie ko nors kabinetis???
Klausimas: kuo policininkas skiriasi nuo vagono ?
Atsakymas: vieną reikia prikabinti, o kitas pats prisikabina…
CHIKAGA rašė:
uj nepatinka man su atidarytom lempom wazinet dienabandysiu apeit istatyma vienu budu. reix uzsidet ruko zibintus ir ziuret ar labai kabinesis mantukai
Gal as ir neteisus, bet kiek pamenu KET priesrukines sviesos skirtos naudoti tik uzmiestyje, mieste priesrukinius zibintus naudoti draudziama. Pataisykit jei klystu…
not-uppish rašė:
ar galima tik su gabaritinem ijungtom vazinet? butina trumpas?
seip negalima
bet visokie maugliai
ir vazineja su gabaritinem
yra juk aiskiai pasakyta kad artimom sviesom… tai kokie dar klausimai
juk ar taip ar taip dega sviesos …