Numire IE


Numire IE

Tai vat uzsilenke mano IE sistema tikrai priziuriu nenarsau kur nereikia virusu ir kito meslo tikrai nera bet jin kasko uzsilenke Cha cha.win instalinta tik 21 diena ŠypsenaRadau labai saunu buda sita problema isspresti tiesiog instalintis ir vel linux Šypsena

Na jo… toks tikras dievo avinelis, nieko nedarydamas numarino IE. Jeigu zmogus dar kazkur vaikstinedamas kazka prisidaro, tai suprantu (ipac jeigu paprastas useris). O cia nieko nedarant? Kazkaip nelabai tikiu. Dirbau interneto kavineje kur buvio apie 40 kompu. Tiek WIn98Se tiek ir Winxp. Tai reikedavo LABAI pasistengti kad numitu exploreris (vaikscioti po pornuskes ir pan). Ir tai jis nemirdavo, o popupu metydavo, ir isvalius viska galima budavo grazinti atgalios. Bet tai kaip tu cia sugebejai numarinti, tai jau tikrai reikia moketi.

Sandman^KFMF as dar ne toks durnas kad nezinociau ka darau ant savo pc kad numarinciau IE jis tiesiog pats paime ir uzsilenke visvien anksciau ar veliau visiem ateina † Cha cha

VaN, ka tu skiedi nesamones? Tikriausia ijungei kompa, palikai ji veikti 20 dienu, o atejas 21 diena ziu - IE numires? Niekas nesako, kad tu nezinai ka darai su kompu, bet tai taip pat nereikia paistyti, kad tu su juo NIEKO nedarai. Kazka prisizaidei ir kaltini dabar IE, kad JIS numire. Jau juokingiau negali buti - “As NIEKO NEDARIAU, o jis paeme ir SUGEDO”!!!

viena ko vertas security centr’o pranesima prie laikrodzio

Radai gera būdą problemą išspręsti - suinstalinai linux? Nu ir kaip, atsigavo IE? Šypsenapoizzon, o dar kairiau - mIRC…

jurx, jei jau mIRC, tai reiškia noob’as, mažvaikis ir pan. ? Blogai

Nu labai stengtis ir nereikia jei prie interno pajungtas kompas ir dar su isoriniu IP. Blt susiinstaliavau win2000 ir iskart per MS updat’a service packus rasiaus, nu tai 20 min virusai ir visoks spam’as suvalge mano zviezia sistema :confused:

Man taip budavo kai turejau kompa su 150MHz ir 32MB RAM, tai kiek aiskinausi suzinojau, kad RAM truksta Girtas

Palauk pora valandu, gal uzkraus, nes panda daug resursu ryja.