Numazgojau

Numazgojau

Orus zada neblogus kita savaite… dabar vilniu bent jau pila pilnai… Cha chabet tokiu geru oru koks buvo sian… vistiek atpideraftinau ir numazgojau… ir i garaza pasleiau Cha chavaizdas ish galo… Juokiasiimageshack.us/a/img707/3230/38m8.jpg

O estme ta… kur vilniuj poliruota automobili… pries ziema siulytumet… ? nes reik poliracijos Nežinau

db jau ne kazka, o su R16 tai isvis Liūdnas bus

o kodel db nekazka? o kada buvo kazka? Cha cha

laukiu fotkiu su r16 Cha cha

tai vat kad nebuvo, o dar laukia downgrade’as Blogai Cha cha

Kaire puse kaip pasmukus Juokiasi

Bbi… pagal oru prognoze nebus fotkiu dar pora savaiciu Cha chao ir ak ten laukt… gajdys bus ir tiap aisku… bet uztat minkshtas… nestadartinis Liežuvis Cha cha

Ogiz nu as surpantu, kad man tavo tos alpinos atrode Baisus Veeetai pagal skoniu ksirtuma tikiu kad tau cia vaizdelis ir gi nekoks Cha cha

bled kaip xyujova

jau galima isivaizduot kaip atrodys su 16 ratais 0.tqn.com/d/cars/1/0/V/g/1/ag_09versa_ltrear.jpg

atsikniskit nuo tu mano alpinu ziurekit kaip jusu paciu avto atrodo Juokiasi cia ne atmazke savo auto sadomazint Juokiasi

Valio Valio Valio Be be bevinas… smaukai ant savo fantaziju tokiu? Cha cha

Man tai realiai px, duotu ta versa nauja, vairuociau ir px ant visu butu Cha cha

O tai sitos morda nekYnijoj pagaminta? Nekaltas

Ufff

jei nepainioju, tai ant ogio auto ne Alpinos buvo pats baisiausias dalykas, o tie santechnikos šedevrai Pavargęs

Manja minties jega savo ishversk i miritnga bazara Cha cha

MrC, sakau o kame skirtums tarp sitos ir rafines su kiniska morda? apart skaiciuko uz A raides ? Nekaltas